Новини

Зеленський по праву заслуговує на звання найкумеднішого президента світу, – Поярков про обшуки у волонтерки Звіробій

Президент України Володимир Зеленський по праву заслуговує на звання найкумеднішого президента світу, адже він уже навчився пояснювати бійцям і ветеранам АТО, що він не лох та запекло воює з дівчатами.

Таку думку висловив ведучий “Прямого” Сергій Поярков.

“Це мене реально вразило в саме серце. Одне з останніх та найяскравіших досягнень чинної влади – воно беззаперечне. І це зненацька сталося під час обшуку у Марусі Звіробій. Працівники ДБР, СБУ і викликаної на підмогу “Альфи” змогли зробити неймовірне. Це епічний подвиг, це небачене людство досягнення – їм вдалося, ви тільки вдумайтесь, без допомоги саперів вилучити іграшковий пістолет. Процес зайняв півтори години. Вони там знайшли пакетик у формі гранати, в якому були кульки для пістолета. Ці блискавичні професіонали в бруд обличчям не вдарили. Лицарі плаща та кинджалу – вони вкрили себе невмирущою, нечуваною славою”, – розповів Поярков.

“Хлопці! Ваша мужність – вона ввійде в пантеон героїзму вітчизняних спецпідрозділів. Я впевнений, що вас зараз представлено до державних нагород. Вас чекає підвищення у званні та грошова премія. І тепер ви будете по всьому світу їздити та гордо ділитися своїм досвідом. Світ просто приголомшений. Який Нормандський формат? Це все фігня. Це ж подвиг наших спецслужб. Вони реально не побоялися – вперше в історії людства іграшковий пістолет і пакетик в формі гранати було вилучено без саперів. Перебування на посаді Зеленського – це просто низка перемог і звершень. Він по праву заслуговує на звання найкумеднішого, найкарикатурнішого президента світу. В цьому він геній. Він уже навчився пояснювати бійцям і ветеранам АТО, що він не лох, він запекло воює з дівчатами, аж до лінгвістичної експертизи”, – додав Поярков.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

12 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

20 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

20 години тому