Новини

Зеленський переслідує патріотів, які проти здачі національних інтересів, — експерт

Президент України Володимир Зеленський вже рік бореться зі своїми політичними опонентами, та патріотами, які виступають проти здачі національних інтересів.

Про це в ефірі “Прямого” заявив політичний експерт Дмитро Корнійчук, пише “Четверта студія”.

“Ми прекрасно розуміємо, що насправді Зеленському плювати на Шеремета, і на пошуки вбивці. Все це була виключно політична справа. Чим займається президент Зеленський рік після того, як він прийшов до влади? Він займається політичними переслідуваннями і боротьбою з тими, хто нібито представляє для нього небезпеку і конкуренцію. Він бореться з добровольцями. Ми ж бачимо, хто стали фігурантами розслідувань. Є бажання залякати активну частину суспільства, яка може протестувати проти здачі наших інтересів у рамках Мінського процесу”, – сказав експерт.

Корнійчук додав, що чинний президент бачить небезпеку у всіх, хто, на його думку, може зазіхнути на владу.

“Зеленський бореться проти непідконтрольних мерів, проти того ж Кличка, і обговорює питання кримінальних справ проти нього разом з нардепом Дубінським. Президент бореться проти лідера опозиції Порошенко. Тобто Зеленський бореться з тими, хто може, на його думку, зазіхнути на його владу. Але що побачив за рік Зеленський? Він побачив, що його рейтинг, все падає, і вже скоро буде нижче плінтуса”, – сказав експерт.

 

Коментарі

Кенцало Юра