Новини

Зеленський наполягає, що не користувався американськими лобістами

Президент Володимир Зеленський заперечує, що під час президентських виборів користувався послугами лобістів у США. Про це пише УП

Пряма мова: “Я ніколи ніким не користувався. Мені непотрібне лобі, ви знаєте це прекрасно, яка довіра до мене у людей. Я ніколи не зустрічався ні з одним лобістом, ні з одним посередником, нікого про це не просив”.

Деталі: На уточнююче запитання, чи не міг хтось діяти в його інтересах, Зеленський сказав: “Я не знаю, напевне, вони ж там брехню не пишуть – хтось може (замовляв послуги лобістів у США – ред.), я цього не робив, мені це непотрібно, я нікому ніякої копійки не платив”.

Що було раніше: Лобістська компанія Signal Group Consulting, LLC опублікувала в липні звіт про роботу, яку вона виконала на користь Володимира Зеленського у Вашингтоні у період між 3 квітня і 21 травня 2019 року.

Відповідно до документів, поданих у Міністерство юстиції США, компанія отримала за свої послуги гонорар 60 тисяч доларів і відшкодування витрат 9371,8 долара.

У період виборів команда Володимира Зеленського категорично заперечувала існування такого контракту. “У нас немає контракту з компанією Сигнал Груп”, – заявляли у квітні представники кандидата.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщину залетіло 12 ракет

Офіційна інформація

46 хв. тому

Зеленський прокоментував ракетний удар по Україні

Масований ракетний удар нациста Путіна в День памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій…

49 хв. тому