Новини

Зеленський готовий здати усе, – Синютка

Згода української влади на спільне інспектування з терористами і окупантами українських військових позицій – це чергова здача національних інтересів, яку відкрито і послідовно проводить Зеленський.

Як пише “Четверта студія”, так прокоментував згоду української влади на спільне інспектування з терористами і окупантами українських військових позицій на своїй сторінці у ФБ  народний депутат України від “Європейської солідарності” Олег Синютка.

“Президент і його група політичних пенсіонерів Кравчук та Фокін готові здати все – заборонити армії оборонятись, «злити» операцію спецслужб проти «вагнерівців», залишити помирати на полі бою морського піхотинця, закривати очі на обстріли та вбивства на фронті, бо це не вписується в їхню картинку «всеохопного перемир’я». Тепер вони дійшли до того, що дозволяють окупантам ходити по наших позиціях. Ще трохи і запросять терористів до Києва для «мирних» переговорів? В цій ситуації Верховна Рада повинна сказати своє слово”, – зазначив Синютка.

Він також повідомив, що Європейська Солідарність виступила з ініціативою створення ТСК щодо провалу спецоперації проти «вагнерівців».

“Сподіваємось, що в наших колег вистарчить розуміння необхідності створення цієї комісії. Також перед парламентом повинні виступити міністр оборони та закордонних справ і прозвітувати, щодо останніх подій як на фронті так і в переговорах в Мінську. Не можна більше мовчати і бездіяти, коли Зеленський вже відкрито здає Україну і ганьбить українську армію”, – зазначив Синютка.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

22 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

22 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

22 години тому