Зеленського і Козицького закликають не призначати на посаду заступника Золочівської РДА «ставленика» місцевого регіонала

Новини 04 Травня, 2020 506

Є інформація, що можуть призначити заступником голови Золочівської РДА Віктора Олійника, що є “ставлеником” місцевого регіонала з орденом від Януковича — міського голови Золочева Ігоря Гриньківа. Регіонал Гриньків всюди “розставляє своїх” людей, аби мати можливість робити те, що йому потрібно.

Як пише «Четверта студія», про це йдеться в оприлюдненому «Золочів.нет» тексті “Звернення  щодо можливого призначення заступника голови Золочівської РДА”.

Звернення надаємо повнотекстово:

Президенту України
Володимиру Зеленському
Прем’єр-міністру України
Денису Шмигалю
Голові Львівської ОДА
Максиму Козицькому

Звернення

Звертаємося до вас, через ситуацію, яка склалася у Золочівському районі, Львівської області. Є інформація, що можуть призначити заступником голови Золочівської РДА Віктора Олійника, що є “ставлеником” місцевого регіонала з орденом від Януковича — міського голови Золочева Ігоря Гриньківа. Регіонал Гриньків всюди “розставляє своїх” людей, аби мати можливість робити те, що йому потрібно. Ймовірно, метою таких дій регіонала є залучення адмінресурсу під час майбутніх виборів. В свою чергу, кандидат на заступника голови РДА Віктор Олійник, будучи депутатом Золочівської районної ради від політичної сили “Громадянська позиція”, лобіює інтереси місцевого регіонала. Ми розуміємо, що ви не взмозі володіти інформацією, щодо реалій місцевої політики, але не допущення реваншу регіоналів, це те, що вам під силу. Також, це питання ми будемо піднімати на громадській раді при Золочівській РДА.

Нагадаємо, що відповідно до статті 20 Закону України “Про звернення громадян”, звернення розглядаються і вирішуються невідкладно, але не пізніше 15 днів від дня їх отримання — ті, які не потребують додаткового вивчення. Загальний термін розгляду звернень не повинен перевищувати одного місяця від дня їх надходження. Тому відповідь просимо надати у визначений законом термін на електронну адресу kvest.in@ukr.net та за адресою: м. Золочів, вул. Рєпіна, 1.

Під зверненням підписалися представники організацій:
1. Цибульська О.Б – ОБ “Галицький”
2. Гураль Б.О. – Золочівська районна організація “Союз Чорнобиль Україна”
3. Борисяк Л. Я. – ЗОЗДІМ “Промінь Надії”
4. Даниленко А.Я. – ГО “Золочів.нет”
5. Хом’як Р. Я. – ГО учасників бойових дій “Золочів-Січ”
6. Бучинський П. М. – ГО “ЦГЗ Самооборона”
7. Сукмановська О.І. – БФ “Карітас Золочів”
8. Гевко Г. І. – БФ “Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами”
9. Радовець О. Ф. – ГО “Шанувальників боксу Золочівщини”

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,