Новини

Зеленського хвилює тільки популізм перед виборами, – нардеп

Підвищення мінімальної зарплати на позачерговому засіданні – це популізм і політичний піар від Зеленського напередодні місцевих виборів. Про це заявив співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов під час виступу на позачерговому засіданні Верховної Ради, пише Четверта студія.

«Як гадаєте, навіщо пан Зеленський скликав чергову позачергову сесію Верховної Ради за лічені дні до початку повноцінної роботи парламенту? Можливо для негайної протидії епідемії коронавірусу, як цього вимагала наша фракція. Адже за останній тиждень Україна перетнула позначку у 100 тисяч інфікованих. Відповідь – ні. Можливо влада нарешті хоче прийняти пропозицію «Європейської Солідарності» щодо страхування життя медиків? Знов ні», – зазначив він.

Крім цього, Герасимов підкреслив, що Зеленський ігнорує опубліковані в ЗМІ факти про зрив операції із затримання вагнерівців.

«Можливо Зеленський хоче створити ТСК для розслідування потенційної державної зради серед свого найближчого оточення? Бо вже тиждень суспільство обговорює зрив масштабної операції з арешту вагнерівців, які воювали на Донбасі. Але Верховний Головнокомандувач ігнорує оприлюднені факти і надає перевагу грі в баскетбол і доставці пошти. Можливо Зеленський хотів поставити питання про події в Білорусі, побиття мирних демонстрантів і звинувачення на адресу України? Також ні»,- наголосив з трибуни парламенту політик.

«Загалом збільшення мінімальної зарплати – це добре, але не забуваємо, що некомпетентна влада проїла діру в бюджеті на 300 мільярдів», – додав народний депутат.

«Все це доводить управлінське невігластво влади, яке вимагає від нас об’єднуватися зараз України. Час виправляти їхні помилки», – підсумував Герасимов.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Фінансова підтримка на закупівлю товарів для потреб Сил оборони: триває акредитація підприємств та волонтерських організацій

Акредитацію реалізовують в межах Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021 – 2025 роки

1 годину тому

Влада свідомо знищує індустріальний потенціал України, – Тимошенко

«Батьківщина» оскаржуватиме у Конституційному суді закон про знищення індустріального потенціалу України

3 години тому

У Львові маршрутки курсуватимуть до 23 години

Під час комісії транспорту депутати вкотре піднімали питання продовження роботи громадського транспорту у вечірні години

5 години тому