Новини

Zelenooka каже “ні” токсичним стосункам у своїй новій пісні “Шах і мат”

Українська поп-співачка Zelenooka випустила нову пісню “Шах і мат”. Ця пісня – це розповідь про усвідомлення, протистояння та відмову від токсичних стосунків, заклик до слухачів бути сильними та цінувати себе.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу співачки.

З новим звучанням, що виходить за рамки традиційної поп-музики, пісня “Шах і мат” вже встигла завоювати серця шанувальників, набравши понад 5 мільйонів переглядів у TikTok всього за кілька днів.

Zelenooka, коментуючи свою нову пісню та кліп, говорить: “У кожній ноті “Шах і мат” я вклала частинку свого серця та душі. Ця пісня – мій заклик до кожного, хто коли-небудь зіштовхнувся з нелегкими відносинами, знайти в собі силу для змін. Музика – це мій спосіб розмовляти зі світом, і я сподіваюсь, що мої слова допоможуть комусь знайти своє світло”.

Zelenooka є голосом нового покоління, яке не боїться говорити про складні теми та піднімати важливі питання сучасності, а її музика відображає глибину та реальність людського досвіду. Настя вважає, що важливо відкидати все фальшиве та непотрібне у своєму житті, цінувати себе та не витрачати свій час на тих, хто цього не заслуговує.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик
Tags: Zelenooka

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

50 хв. тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

9 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

9 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

9 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

13 години тому