Новини

Зеленій владі завжди і скрізь заважає один Порошенко, – Сюмар

Україна стає непривабливою і навіть токсичною “провінцією”, як при Віктору Януковичу.

Про це пише у Facebook народна депутатка з фракції “Європейська Солідарність” Вікторія Сюмар, пише Четверта студія.

“Зеленій владі завжди і скрізь заважає один Порошенко. От без нього все було б ідеально – і вакцинація не гірше Ізраїля, і акцій би за Стерненка не було, і корупція подолана давно і економічний ріст і тд і тп… І країна, звісно, була б не поляризована, а вся така об’єднана. Якщо чесно, то це вже не смішно, колеги. Я розумію, що наближається два роки Зеленського у владі, а звітувати просто страшно. Країна в небачений кризі: спад економіки, пандемії без жодного просвітку, корупціі на вищих щаблях, зруйнованої міжнародної підтримки, вагнергейту і тд”, – перераховує депутатка.

“Україна стає непривабливою і навіть токсичною «провінцією». Знову. Як при Януковичу. Своє неуцтво і неспроможність до державного управління два роки валили на “попєрєдніков”. Кілька днів тому Порошенко був «вандалом», що розмалював Офіс Президента, сьогодні він зірвав вакцинацію)”, – іронізує Сюмар.

Депутатка зауважила: “я не знаю жодної країни в світі, де вакцинацію зриває опозиція. Це або успіх, або невдача влади. В нас не невдача, а катастрофа. Де обіцяна в лютому китайська Coronavac? Де задекларований прем’єром Pfaizer? Де зрозумілі графіки і пункти вакцинації?! Де всі ці “чемпіони боротьби з коронавірусом”?

“Вакцини в світі не продають політикам чи бізнесменам. Її продають урядам держав. Якщо уряд неспроможний дістати вакцину – він має йти у відставку. Якщо за дипломатію відповідає президент, то час визнати, за два роки він завалив як вакцинну дипломатію, так і решту дипломатичної підтримки України. Україні потрібен уряд і дипломати, здатні відповідати на виклики. Бо моторошно за майбутнє”, – резюмує Вікторія Сюмар.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

17 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

18 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

18 години тому