Збірна Львівщини здобула 12 медалей на чемпіонаті України з важкої атлетики

Новини 12 Липня, 2021 177

Збірна Львівщини здобула 12 медалей на чемпіонаті України з важкої атлетики

У Бахмуті, що на Донеччині, завершився чемпіонат України з важкої атлетики серед молоді до 23 років. Спортсмени збірної Львівщини здобули 7 золотих медалей, 1 — срібну та 4 малих срібла.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Управління молоді та спорту Львівської ОДА, пише Четверта студія.

Важкоатлет Володимир Галій у складі збірної Львівщини здобув відразу три золоті медалі. Він змагався у ваговій категорії до 67 кг. Показавши найкращий результат у ривку (118 кг) та в поштовху (140 кг), він переміг у сумі двоборства з результатом 258 кг. Також у цьому змагальному сезоні спортсмен став переможцем чемпіонату серед юніорів, студентів та володарем золотої медалі дорослого чемпіонату.

Три золоті нагороди завоював також спортсмен Богдан Гоза, який змагався у ваговій категорії до 109 кг. Він показав результат 180 кг у ривку та 200 кг у поштовху. У сумі двоборства Богдан здобув перемогу з результатом 380 кг.

Золоту медаль в ривку із результатом 133 кг у ваговій категорії 81 кг виборов Орест Романів. Втім, через травму атлет не зміг поборотися за медаль у поштовху та сумі двоборства.

У ваговій категорії до 76 кг змагалась 19-річна Ельвіра Борозна. Під час боротьби спортсменка вдало використала усі 6 спроб та здобула срібло у двоборстві, а також два малих срібла у ривку (80 кг) та поштовху (106 кг).

Віцечемпіоном України у вазі до 102 кг став Данило Мочернюк. У сумі двоєборства він отримав результат 338 кг, виборовши при цьому два малих срібла — в ривку (150 кг) і поштовху (188 кг).

Коментарі

Позначки: