Новини

Збірна Львівщини перемогла на чемпіонаті України з гірського бігу (ФОТО)

На Львівщині завершився чемпіонат України з гірського бігу. У загальнокомандному заліку перемогу виборола команда Львівщини. Другими стали сумчани, а третіми – представники Миколаївщини. Загалом спортсмени з 10 областей та міста Києва змагались на дистанціях 4, 8 та 12 кілометрів залежно від вікової групи. Приймала чемпіонат Славська громада.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА, пише “Четверта студія”.

«На прикладі Славського ми бачимо наскільки може бути конструктивною співпраця держави та бізнесу для процвітання громади. Відбувається якісний розвиток дорожньої інфраструктури, вже є сучасні туристичні бази і плани на ще масштабніші. Все це сьогодні, як ніколи раніше, швидко конвертується в можливість приймати національні і міжнародні спортивні та культурні заходи, приваблювати більший потік туристів, отримувати додаткові надходження до бюджету, а відповідно й нові інструменти для розвитку громади», – зазначає керівник Управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Серед чоловіків на дистанції 12 км із перепадом висот 650 м атлетам Львівщини не було рівних: чемпіоном України став Богдан Добрянський, який виконав норматив майстра спорту України, срібним призером – Олександр Ченікало. Бронзовий призер – Станіслав Козак. За крок до медалі зупинився ще один представник Львівщини Юрій Вихопень.

Бронзовою призеркою серед жінок стала легкоатлетка Львівщини Вікторія Дуткевич.

Збірна Львівщини перемогла на чемпіонаті України з гірського бігу. Фото: ЛОДА
Збірна Львівщини перемогла на чемпіонаті України з гірського бігу. Фото: ЛОДА
Збірна Львівщини перемогла на чемпіонаті України з гірського бігу. Фото: ЛОДА

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

1 день тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

1 день тому