Заявами про мову Мендель знову продемонструвала свою непрофесійність, – Погребиський

Новини 05 Квітня, 2021 2 725

Олександр Погребиський. Фото: ЄС

Прессекретарка президента України Юлія Мендель, коментуючи питання про українську мову, що не входять в сферу її діяльності, вкотре підтвердила свою непрофесійність.

Як пише  “Четверта студія”, про це в ефірі “Прямого” заявив ветеран війни з Росією, депутат фракції “Європейська Солідарність” Київської міської ради Олександр Погребиський.

Він зазначив, що пані Мендель вчергове показала своє місце.

“Людина, яка не політик. Людина, яка не розбирається в політичних процесах, а тим паче в процесах, що відбуваються в країні вже 7-й рік. Під час війни. Під час інформаційної війни в Україні. Вона просто підтвердила свою непрофесійність. Підтвердила той факт, що вона коментує питання, що не входять в сферу її діяльності, як прессекретаря. Людина, яка просто вирішила, що вона може коментувати такі питання зі своєї фахової точки зору”, – наголосив депутат.

Також Погребиський нагадав, що прессекретар не є людиною, яка може надавати фахову оцінку стосовно державної мови та політичних процесів під час війни.

“Прессекретар – людина, яка організовує брифінги, пресрелізи президента України. І крапка. Тобто надавати вагу словам цієї персони не варто”, – зазначив він.

Коментарі

Позначки: , ,