Новини

Завтра вся фракція “Європейська солідарність” голосуватиме за українських лікарів, – Синютка

Завтра одностайно вся фракція “Європейська солідарність” буде голосувати за українських лікарів.

Як пише “Четверта студія”, про це сказав народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Олег Синютка в ефірі телеканалу “Прямий”.

“Я вам відкрию величезний секрет. Я думаю, що це буде ексклюзив для вашої програми й для “Прямого”. Ми завтра, я переконаний, одностайно всією фракцією “Європейська солідарність” будемо голосувати за українських лікарів. І немає жодного сумніву в цьому. Тому що, коли мені починають розказувати, коли я чую з різноманіть, що це буде перемога опозиції, – та не головне це. Це направду є другорядна річ. Першочергове – це те, що завтра нарешті отримають перемогу українські медики. І просто це ми зможемо їм віддати належне за ту боротьбу, яку вони сьогодні проводять, захищаючи багатьох людей”, – заявив Синютка.

“Я думаю, що великий біль сьогодні у них є на серці. Тому що кожна п’ята людина, яка захворіла на коронавірус, – це медик. Такого немає в жодній країні світу. Ми можемо, звичайно, сьогодні нарікати на владу. Бо коли я побачив цифри, що вся потуга української державної машини, всі чиновники, всі олігархи разом привезли в Україну 170 тисяч захисних костюмів, і такий собі п’ятий президент України привіз 130 тисяч костюмів, то, знаєте, мені від цього стає насправді дуже і дуже боляче. Мені це навіть більше боляче, ніж вчорашні, я не знаю, ексклюзиви й заяви пана Давида Арахамії”, – додав він.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Влада свідомо знищує індустріальний потенціал України, – Тимошенко

«Батьківщина» оскаржуватиме у Конституційному суді закон про знищення індустріального потенціалу України

33 хв. тому

У Львові маршрутки курсуватимуть до 23 години

Під час комісії транспорту депутати вкотре піднімали питання продовження роботи громадського транспорту у вечірні години

2 години тому

У Львові злиють в туалет 136 мільйонів гривень

Незабаром місто Львів оплачуватиме роботу транспортних підприємств за кілометр

2 години тому