Новини

Завтра Львів попрощається із трьома загиблими захисниками України

Завтра Львів попрощається із трьома загиблими захисниками України

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛМР.

🕯️ Олег Дяволюк (04.08.1999-09.08.2024) Уродженець села Лагідне (раніше – Кірове) Запорізької області. Завершивши навчання, почав працювати у сільськогосподарській сфері. Захоплювався технікою. Із початком повномасштабного вторгнення родина Олега Дяволюка була змушена покинути рідний дім та переїхати до села Хоросно Львівської області. Тут він добровольцем вступив до лав 103-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

🕯️ Тарас Литвин (05.09.1991-29.11.2023) Львів’янин. Навчався у Миклашівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад». Згодом здобув освіту у приватному закладі «Молодіжний навчальний центр імені святого Івана Боско». Після завершення навчання працював у сфері надання послуг з охорони власності у місті Львові, впродовж певного періоду перебував за кордоном. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від загарбників. Боронив суверенітет та територіальну цілісність України на південному напрямку у лавах 117-ї окремої механізованої бригади 10-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України.

🕯️ Олексій Корнієнко (30.12.1993-16.09.2024) Уродженець села Мирогоща Друга Рівненської області. Навчався у Мирогощанському ліцеї Мирогощанської сільської ради. Закінчив Мирогощанський аграрний фаховий коледж за спеціальністю «Виробництво і обробка продукції тваринництва». Згодом вступив до Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Працював у ресторанній сфері у місті Львові. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Боровся із ворогом у лавах 1-го прикордонного Донецького загону Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Прощання із захисниками Олегом Дяволюком та Тарасом Литвином розпочнуться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а о 11: 30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Чин похорону Олексія Корнієнка відбудеться о 14:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а о 14:30 – міська церемонія прощання на площі Ринок.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На кордоні з Польщею вилучили 61 ноутбук (ФОТО)

Маки на 2,5 мільйона у «спальні» водіїв

11 хв. тому

На Львівщині через кордон перевозили контрабанду лісу (ФОТО)

Організували контрабанду лісоматеріалів на майже пів мільйона гривень – повідомлено про підозру двом підприємцям

42 хв. тому

Двох львів’ян оштрафували за секс вдень під балконом будинку

Чоловіка та жінку оштрафували за дрібне хуліганство

2 години тому

У Львові стріляли (ВІДЕО)

На Сихові

2 години тому