Новини

Заступницю прокурора Львівщини звільнили у зв’язку з неналежним виконанням посадових обов’язків (ДОКУМЕНТ)

Галину Борейко звільнили з посади заступниці прокурора Львівщини «у зв’язку із неналежним виконанням посадових обов’язків».

Як пише «Четверта студія» з посиланням на прес-службу прокуратури Львівської області, відповідний наказ у понеділок, 20 січня, підписав генпрокурор України Руслан Рябошапка.

«Звільнити Борейко Галину з посади заступника прокурора Львівської області у зв’язку з неналежним виконанням посадових обов’язків, установлених для відповідної адміністративної посади», – йдеться у тексті наказу.

Документ: прес-служба прокуратури Львівської області

Як повідомляв “Антикор”, Галина Борейко, заступник прокурора Львівської області, має у власності лише будинок площею 98 кв. м та десятирічний Mercedes-Benz C200. Натомість її батьки мають значно більше майна.

Згідно з реєстром нерухомості, її мати Ганна Борейко у 2014 році отримала у подарунок 0,05 га землі та будинок площею 229,4 кв. м у селищі Брюховичі поблизу Львова.

Цей будинок у Брюховичах подарували матері прокурора у 2014 році

Її матері також належить будинок площею 165,4 кв. м у Львові, на вулиці Брюховицькій. Як вказано у реєстрі, нерухомість вкладається з п‘яти житлових кімнат та кухні.

Батько Галини Борейко Дмитро у 2010 році став власником дорогої нерухомості, також у Брюховичах. Будинок площею 629,4 кв. м на вул. Лікарській в цьому селищі тепер належить Наталії Пісній, доньці Василя Пісного, заступника начальника управління «К» Служби безпеки України. Як відомо, екс-дружина Василя Пісного Ольга Костик є тіткою заступника прокурора Львівської області Галини Борейко.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Влада свідомо знищує індустріальний потенціал України, – Тимошенко

«Батьківщина» оскаржуватиме у Конституційному суді закон про знищення індустріального потенціалу України

2 години тому

У Львові маршрутки курсуватимуть до 23 години

Під час комісії транспорту депутати вкотре піднімали питання продовження роботи громадського транспорту у вечірні години

3 години тому

У Львові злиють в туалет 136 мільйонів гривень

Незабаром місто Львів оплачуватиме роботу транспортних підприємств за кілометр

3 години тому