Новини

Заступники Садового люблять Львів на 21 300 гривень

Невесело останнім часом відзначає свої дні народження місто Львів. І це зрозуміло. Львів’янам, як і всім українцям нині не до веселощів.

Про це пише журналіст та сатирик Роман Онишкевич, пише Четверта студія.

Хоча як на кого подивитися. Скажімо, заступники мера Садового сповна могли отримати святковий настрій, адже, виявляється, отримали з нагоди свята премію.

Андрій Москаленко, Любомир Зубач, Сергій Кіраль та Ірина Кулинич отримали по 21 300 гривень “заохочувальної премії з нагоди Дня міста”. Це в плюс до інших премій і надбавок. Сума, наче, і не фантастична, але з якого біса, питається. Вони той Львів засновували-розбудовували, чи що?

У будь-якому разі заступники могли собі не зле відсвяткувати на трьох. Пані Кулинич навряд чи мала як до них приєднатися, бо отримала у травні ще й 78 тисяч матеріальної допомоги для розв’язання соціально-побутових питань. То, слід розуміти, робила в хаті побілку чи міняла сантехніку.

Ну, але то нічого. Львів’яни щедрі. От скоро піднімуть проїзд у транспорті до 25 гривень і можна буде не тільки заступникам премії до премій виписати, а й самому Андрію Івановичу. А то залишився без винагороди до Дня міста і тепер, певно, не знає, як кінці з кінцями звести, мусить в жінки на пиво шкаляти.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts