Заручники на відпочинку: у львівському аеропорту туристів на три години закрили у літаку

Новини 19 Травня, 2019 509

Фото: 4studio

Сьогодні, 19 травня, стало відомо про те, що рейс BKV 2169 “Львів–Анталія”(Туреччина) так і не вилетів зі Львова. Більше того – туристів закрили у літаку.

Про це 4studio телефоном повідомили пасажири.

Спершу рейс мав вилетіти в напрямку Туреччини вчора о 15:10, далі рейс двічі переносили: на 20:00 та 05:30.

Сьогодні вранці 145 пасажирів рейсу врешті пройшли весь необхідний контроль та зайняли місця у літаку, проте, вилетіти поки що їм нікуди так і не вдалось.

“Нас три години не випускали з літака, закрили і все. Спочатку нічого не пояснювали, потім пілоти оголосили, що ніби турецька сторона не дає дозоволу на посадку, але випускати з літака відмолялись. У салоні купа дітей, шум, ніхто нікого не слухає”, – розповіла пасажирка Олена.

Фото: 4studio

Близько 8 ранку людей таки випустили із літака й тепер залишилась інша проблема: забрати свій багаж, адже станом на зараз його також відмовляються видавати:

“Оособисто я вже не хочу нікуди летіти, у нас відпустка лише на кілька днів, а якщо у Львові така ситуація, то що ж буде в турецькому аеропорту, нас там взагалі слухати ніхто не буде, а провести міні-відпочинок у салоні літака чи аеропорту – сумнівне задоволення”, – резюмувала Олена.

Додамо що вчора, 18 травня, туроператор “Join Up!”, повідомив пресу про те, що у зв`язку з аварійною посадкою рейсу BKV 2170 “Анталія–Львів” відбудуться зміни у розкладі наступних рейсів, для яких буде наданий резервний борт. Проте, вчора йшла мова про перенесення рейсу на 20:00.

Коментарі

Позначки: , ,