Новини

Захисник Донецького аеропорту Микола Шніцер очолив осередок «Європейської Солідарності» у Східниці

Легендарний захисник Донецького аеропорту Микола Шніцер очолив новостворений осередок Політичної партї «Європейська Солідарність» у Східницькій ТГ.

Про це повідомляє прес-служба “Європейської Солідарності” у Львові, пише “Четверта студія”.

Микола Миколайович подякував за довіру й підтримку та наголосив, що сьогодні в лавах партії присутні ті, хто брав активну участь у попередніх виборчих кампаніях та має значний досвід політичної та громадської роботи.

«Наша партія формується відкрито й демократично. Запрошуємо усіх охочих долучатись до нашого осередку. Особливо наголошую на тому, що головним нашим завданням є формування ефективної команди, яка достойно представить нашу партію в Східницькій ОТГ та працюватиме в інтересах громади», – підкреслив Шніцер.

Уповноважений Радою Львівської територіальної організації Політичної партї «Європейська Солідарність» на проведення установчих зборів Тарас Жеребецький привітав керівництво організації та поінформував присутніх про мету, завдання та напрямки подальшої роботи партії, та нагадав, що новоствореному осередку слід залучати до своїх лав активних громадських та політичних діячів, керуючись при цьому виключно демократичними цінностями.

«Наша мета – організувати навколо себе команду однодумців, яка здатна якісно працювати на розвиток Прикарпаття і всієї України, а не штучне збільшення кількості членів партії», – стверджує Тарас Жеребецький.

Учасники зборів обговорили основні напрямки роботи на майбутнє та домовились найближчим часом провести зустріч для координації партійної роботи.

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

20 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

20 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

20 години тому