Новини

За час війни майже 140 тисяч українців отримали медичну допомогу у Львові

Українці, які вимушено переїхали з рідних міст до Львова через війну, отримують тут прихисток і допомогу, зокрема й медичну. За цей час лікування й консультації вже отримали майже 140 тисяч людей.

Про це пише Четверта студія.

Як пояснюють у міському управлінні охорони здоров’я, йдеться про невідкладну і планову допомогу, профілактику, вакцинацію тощо.

Так, з різними травмами і пораненнями до лікарень Львова госпіталізували 9876 вимушено переміщених українців (зараз на лікуванні перебуває 206 людей, інших уже виписали). За амбулаторною допомогою в поліклініки звернулися 110350 українців, з них 21239 – діти, 2672 – вагітні жінки. Мобільні бригади на пунктах реєстрації та тимчасового перебування надали допомогу 19526 людям.

Через російську агресію щодня страждають сотні людей, тому аби зробити їхнє лікування й реабілітацію комфортними і доступними в Україні, у Львові в Національному центрі реабілітації НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) з кожним українцем працює мультидисциплінарна команда, яка надає хірургічну, фізичну, психологічну та психосоціальну професійну допомогу. Завдяки підтримці донорів, відкрили протезну майстерню та встановлюють біонічні протези.

 

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

4 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

4 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

4 години тому

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

4 години тому