З лікарні Львова через карантин відправляють додому важкохворих (ВІДЕО)

Новини 28 Жовтня, 2020 5 020

Скриншот відео Вікторія Кулиняк/ФБ

25-річний юнак, якого відправили з 5-ї міської лікарні, помер

У Львові важкохворих онкологією виставляють з лікарні через карантин і підготовку лікарні до прийому хворих на COVID-19.

Як пише «Четверта студія», про це написала на своїй сторінці у ФБ Ксенія Клим.

«Хтось виживає, хтось помирає, життя таке», – кажуть мамі телефоном у 5-їй міській клінічній лікарні Львова. Мамі Олега Кулинка, яка щойно поховала свого 25-річного сина, якого кілька днів до того відправили з цієї лікарні», – зазначається у дописі Ксенії Клим.

«Цей випадок просто розчавив…  Чому може статися таке, що важкохворих онкологією виставляють з лікарні через карантин і підготовку лікарні до прийому хворих на COVID-19? Виставляють помирати!

«Хтось виживає, хтось помирає, життя таке», – кажуть мамі телефоном у 5-їй міській клінічній лікарні Львова. Мамі Олега Кулинка, яка щойно поховала свого 25-річного сина, якого кілька днів до того відправили з цієї лікарні. Не співчувають, не висловлюють слова підтримки, зрештою, не кричать на весь світ – «Чому їм доводиться за рахунок порятунку життя одних, рятувати життя інших?» Не протестують проти того, що ковідний фонд тупо розкрали і прикрилися ремонтом доріг. Більше того, вчора гламурненький хлопчик, який очолює «Укравтодор» договорився до того, що в принципі такого фонду й не було. Це ми тупенькі, не так зрозуміли.

Ця історія потребує розголосу і негайного розслідування. Наразі з усього, що вдалося дізнатися мені – це те, що 5 міська клінічна лікарня працює у звичному режимі і продовжує приймати пацієнтів. Що відбулося тиждень тому? Чому по домах відправили хворих і що з ними зараз? Повна тиша», – зазначає Ксенія Клим у дописі на своїй сторінці у ФБ.

Цей випадок просто розчавив…

Чому може статися таке, що важкохворих онкологією виставляють з лікарні через карантин…

Опубліковано Ksenija Klym Середа, 28 жовтня 2020 р.

Пишу з дозволу Natalia Mozil

Колеги, журналісти!

В сім’ї Наталі сталося велике горе. Помер її чоловік Олег Кулиняк….

Опубліковано Marta Oliyarnyk Середа, 28 жовтня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , , ,