Новини

З 2024 року Україна переходить на бюджет війни, – Арахамія

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія відреагував на соціологічне дослідження про відповідальність президента Зеленського за корупцію під час війни.

Про це Арахамія написав у Фейсбуці, пише Четверта студія.

«В мережі поширюють маніпулятивне дослідження про те, нібито українці вважають що за всю побутову корупцію відповідає Президент України. 

Мало того, що Президент України цілодобово займається війною та пошуками допомоги, ще він має і замінити собою всю антикорупційну вертикаль, на яку країна та партнери витратили мільярди. 

Коли президент запропонував прирівняти корупцію під час війни до державної зради – в політикумі почались воплі про «закручування гайок», тоді чому саме президент має відповідати за бруківку, стадіони, тенісні корти та іншій непотріб під час війни ? 

З нового року країна має перейти на «бюджет війни» – де більше не буде витрат на вічі ці речі, тільки оборона та тільки зброя. 

Сподіваюсь що антикорупційні органи посилять свою роботу в тому числі інформаційну, щоб президент міг займатись війною та міжнародною дипломатію, а незалежна антикорупційна вертикаль – великою корупцією в країні», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Міноборони планує додати функцію електронних направлень на ВЛК через Резерв+

Дмитро Лазуткін сьогодні повідомив, що висновки військово-лікарської комісії для військовозобов'язаних громадян України дійсні п'ять років

4 години тому

На Львівщині змінився військовий комендант

Раніше був Тарас Грень

5 години тому

У Львові маршрутки курсують до 20 години

Мешканці скаржаться на роботу транспорту

6 години тому

Україна втратила 40% Вовчанська

росіяни сконцентровані на напрямках населеного пункту Липці, Вовчанськ і на лівому-правому флангу міста Вовчанськ

6 години тому