Новини

Юрій Луценко порадив “Самопомочі” стати в центрі Львова на коліна

Генеральний прокурор України Юрій Луценко порадив керівнику фракції «Самопоміч» ВРУ Олегу Березюку та членам “Самопомочі” стати у центрі Львова на коліна та покаятися перед виборцями, зокрема й за те, що останні беруть участь у акціях, які фінансуються олігархом-утікачем Сергієм Курченком з Москви. Про це Ю.Луценко заявив сьогодні, 5 грудня, з трибуни Верховної Ради, – повідомляє Львівський портал.

“Пане Березюк, я завжди закликав судити не по словах, а по діях. У мене в руках розписка на 25 тисяч гривень учасників акції (під ВРУ, –4studio). У мене в руках також посадочні документи для підвозу партійних активістів, у тому числі і Вашої організації (партія “Самопоміч”, – 4studio). І я точно знаю, що це – гроші Януковича.

І якщо Вас, пане Березюк, з міста Львова обраного народним депутатом, так сильно турбує те, що з герба ГПУ зник символ ВЧК КГБ щит з мечем, то я глибоко співчуваю тим Вашим виборцям, які Вас обрали. Часи тоталітарної системи закінчилися… На гербі прокуратури тепер тризуб. І я захищаю його від продажних політиків, які організовують акції за гроші Курченка та Януковича. Думаю, що Вам найкраще було би сьогодні вийти в центр Львова, стати на коліна, поцілувати національний прапор і скласти мандат, як визнання політичної ганьби Вашої сили (партії “Самопоміч”, – 4studio), яка діє за гроші Москви”, – наголосив Генпрокурор.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

10 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

10 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

10 години тому

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

10 години тому