Новини

Юрій Холод розповів, чому Україна завтра відзначає День захисту дітей

Знаєте, чому завтра День захисту дітей? Бо сьогодні багато батьків в Україні побачать їхні шкільні табелі.

Насправді, жартую і нагадую батькам про ювенальну юстицію

Про це пише Четверта студія з посиланням на повідомлення в о голови ЛОР Юрія Холода.

Дні закінчення навчального року тепер різні у різних школах, але для багатьох українських школярів сьогодні продзвенить останній дзвінок. Для когось останній у навчальному році — і далі канікули. Для когось — справді останній шкільний дзвінок у житті, бо далі НМТ і доросле життя.

Меншим учням бажаю відпочити і набратися сил за літо, адже ці літні канікули, через обстріли обʼєктів енергетики, можуть бути коротші.

Випускникам бажаю успіхів у всіх подальших випробуваннях, щасливо вступити у ті виші, куди намріяли, та щасливої долі.

На жаль, багато років шкільні дзвінки в нашій країні можуть перервати звуки сирен тривоги, сотні навчальних закладів по лінії фронту знищені, у сотнях шкіл не продзвенить дзвінок, бо вибухи російських бомб і снарядів давно прогнали звідси дитячий веселий сміх… Кожна сьома українська школа зазнала пошкоджень від ворожих обстрілів. 

Дякую всім вчителям, які у різних, часом надзвичайно складних умовах, навчали учнів. Дякую школярам, які роблять усе можливе і неможливе, щоб вчитися і здобувати знання. Дякую батькам, які підтримують дітей. 

Вірю, що разом ми вистоїмо і переможемо. 

Вірю, що відбудуємо Україну і повернемо звук шкільного дзвінка в українські школи на всій території нашої великої держави, – написав Юрій Холод.

Коментарі

Олег Довганик