Новини

Юні львівські стрибуни у воду відзначили свято Европейського тижня спорту (ФОТО)

30 вересня 2022 року в просторому гімнастичному залі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України у місті Львові юні стрибуни у воду відкритим тренуванням відзначили Европейський тиждень спорту #BeActive.

Про це Четверта студія повідомила Оксана Вацеба.

Під орудою бригади тренерів у складі: Уляни Кавійчик, Дмитра Адамчука та Заслуженого тренера України Олега Мельникова, юні львівські стрибуни у воду демонстрували в залі гімнастики свою фізичнупідготовленість та технічну майстерність. А Вікторія Медвецька та Георгій Мельник долучилися до всеукраїнського челенджу #BeActiveUA й продемонстрували свої улюблені вправи з арсеналупідготовки стрибуна уводу.

Очільниця обласної федерації стрибків у воду, заступниця голови відділення НОК України у Львівській області Оксана Вацеба, висловлюючи спільну подяку героїчним Збройним Силам України, розповіла про традиції проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку, важливі під сучасну пору олімпійські цінності, про оновлене гасло «Швидше, вище, сильніше – разом!» та відзначення Европейського тижня спорту.

Усі учасники спортивного дійства #BeActiveотримали сертифікати учасника Всеукраїнського олімпійського уроку-2022, сувенірні та книжкові подарунки від НОК України. А унікальне енциклопедичне видання «Стрибки у воду» зібрало після тренування не тільки теренів зі стрибків у воду, але й усіх присутніх у спортивному залі фахівців спортивної гімнастики.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Загроза поліцейської держави: аналітики про ідею тотального відеомоніторингу

Вона дозволить силовикам стежити за будь-ким всюди, що особливо небезпечно для критиків влади, опозиції та…

29 хв. тому

В елітному селищі біля Львова жителі тонуть у піску

Скарга на Гарячу лінію міста Львова

2 години тому

На Львівщині 100% шкіл навчають дітей українською мовою

Функціонування державної мови в освітньому процесі –  утвердження національної свідомості та ідентичності

3 години тому

На Яворівщині 55-річний підприємець захарастив землю відходами

За процесуального керівництва Спеціалізованої екологічної прокуратури (на правах відділу) Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру…

3 години тому

У Ходорові 61-річна жінка виростила 67 кущів конопель (ФОТО)

Виростила на присадибній ділянці 67 кущів конопель – підозрюється мешканка Ходорова

4 години тому