Новини

«Європейська Солідарність» збирає підписи для позачергового засідання парламенту, щоб вирішити проблеми ФОПів

Фракція «Європейська Солідарність» ініціює скликання позачергового засідання парламенту, для негайного вирішення проблем ФОПів.

Про це співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко написала на своїй сторінці в мережі Фейсбук, пише Четверта студія.

«Рада, вірніше, «Слуги» провалили звернення до уряду щодо скасування карантину вихідного дня. Мотивуючи шляхетною метою: розірвати ланцюжок захворюваності. Посилаючись на досвід Ізраїля й інших країн. Забуваючи при цьому про інші складові міжнародного досвіду, як то компенсатори бізнесу і телефонне «супроводження» інфікованих, аби відстежувати, як вони дотримуються самоізоляції», – написала Геращенко.

«В Україні ж розірвати ланцюжок – це зменшити тестування, й цифра хворих відразу магічно «знизиться». Та й немає довіри до наших офіційних цифр, адже очевидно, що багато українців не тестуються, бо просто не можуть собі цього дозволить за 1000-1500 грн», – підкреслила вона.

Також Ірина Геращенко зауважила, що монобільшість замість того, аби почути підприємців і допомогти їм у складний час, створила чергову робочу групу.

«Хочеш заговорити проблему – створи робочу групу», – зауважила політик.

«На фоні вкрай непопулярного рішення про карантин вихідного дня, який тепер благословила і монобільшість, парламент так само не дав жодного позитивного сигналу мікро бізнесу, ФОПам, які вчора протестували біля ВР. Мені прийшлося в буквальному сенсі зупиняти людей, коли розпочалися сутички з поліцією. Дякую, що люди дослухалися і зупинилися. Але, дуже боляче, що в такі критичні моменти для країни парламент перетворюється на пустопорожню говорильню і не формує смисли і відповіді. Люди у відчаї, їх бізнеси закривається, їх життя руйнується, тим часом парламент відмовився відтермінувати РРО бодай на час кризи і створив чергову робочу групу. Як і робочу групу по е-декларуванню, конституційній кризі, тощо», – зазначила Ірина Геращенко.

«Ми пообіцяли підприємцям зробити все можливе для скликання позачергової сесії і вирішення проблем з РРО, штрафами і перевірками. Будемо збирати на це підписи вже сьогодні», – резюмувала представниця «Європейської Солідарності».

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

“Яйця по 17 гривень” тепер працюватимуть у МЗС

ЗАМЛИНСЬКИЙ ПОГОДЖУВАВ КОНТРАКТИ ПРО «ЯЙЦЯ ПО 17 ГРН», А ТЕПЕР СТАВ ПОСЛОМ З ОСОБЛИВИХ ДОРУЧЕНЬ…

5 хв. тому

Голова Держспецтрансслужби пояснив про рубежі оборони

Споруджувати укріплення в "мінус три поверхи" просто на кордоні неможливо, серйозна фортифікація йде далі

17 години тому

В Україні через співпрацю з Росією отримали понад 25 млн грн незаконного прибутку

Процесуальне керівництво в провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора, оперативний супровід — Служба безпеки України

17 години тому