Новини

“Європейська солідарність” веде боротьбу з проросійськими силами за європейське майбутнє України, – Климпуш-Цинцадзе

Курс, яким команда “Європейської Солідарності” п’ять років вела українську державу, має обов’язково бути продовжений. Україна має бути передбачуваною для наших міжнародних партнерів, а міжнародна політика повинна мати спадковість.

Про це Віце-прем’єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, кандидат в народні депутати від партії “Європейська Солідарність” Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила на брифінгу у прес-центрі партії.

“Для “Європейської Солідарності” зараз визначальним є те, наскільки вагомим буде представництво партії в новому складі парламенту. Від цього залежить подальше ухвалення законопроектів з євроінтеграційного пакету. Ми будемо уважно слідкувати за тим, щоб у коаліційну угоду увійшли законопроекти, які входили до дорожньої карти європейської інтеграції, виконання Угоди про асоціацію. Я говорю про чотири пріоритети виконання Угоди: інтеграція до енергетичного ринку Європи, цифрового ринку ЄС, поглиблення митної співпраці і взаємодія в рамках Шенгенської зони”, – заявила Климпуш-Цинцадзе.

Віце-прем’єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції зазначила, що у новому складі парламенту спротив проти ухвалення євроінтеграційних документів буде набагато більшим: “Ми будемо добиватися, щоб голосування за євроінтеграційні законопроекти дорожньої карти, які вже підготовлені, відбулись в перші дні роботи нового парламенту”.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

5 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

6 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

6 години тому

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

6 години тому