“Європейська Солідарність” назвала голову Куликівської ОТГ зрадницею

Новини 08 Лютого, 2022 1 256

Фото із ФБ

За Лілію Бову заступився депутат Андрій Дума

Голова Куликівської ОТГ проти виділення коштів на територіальну оборону.

Про це пише Четверта студія з посиланням на “Європейську Солідарність Львів”.

Як йдеться у повідомленні, на сесії у Куликівській селищній раді депутати Європейської Солідарності озвучили звернення щодо додаткового виділення коштів з державного бюджету на територіальну оборону та об’єднання всіх сил проти військової агресії Росії.

“Однак голова Куликівської ОТГ Бова Лілія та ще низка “депутатів-патріотів” (перелік на фото) такої потреби для української армії вочевидь не бачать. І замість того, щоб об’єднатись й відстоювати інтереси України, вони продовжують підігравати ворогу.

Мабуть, їх не надто турбує багатотисячна московська армія та загроза повномасштабного російського вторгнення.

Цікаво, чиї ж інтереси відстоюють голова територіальної громади разом з деякими депутатами? Очевидно, що Росії!”, – йдеться у повідомленні, яке підписане “Зрадники серед своїх”.

За голову Куликівської ОТГ Лілію Бову заступився депутат облради Андрій Дума.

За голову Куликівської ОТГ Лілію Бову заступився депутат облради Андрій Дума, скрін коментаря

“У важкі часи, коли ворог під нашим порогом, найгірше, що ми можемо зробити – почати внутрішні чвари. Я особисто знаю Лілію Бову багато років. Ми разом з нею зробили чимало корисних проектів для Куликівщини. Лілія завжди проявляла себе як чесний, мудрий і ініціативний керівник. Її поважають та люблять мешканці Куликівської ОТГ.

Якщо відверто, то для мене самого такі результати голосування були шоком. Тому я впевнений – сталася прикра помилка, яку виправлять на наступній сесії. Поливати брудом своїх – не гідно. Кожна наша міжусобиця – це гол у власні ворота”, – написав депутат.

результати голосування у Куликівській ОТГ, фото ЄС Львів/ФБ

 

Коментарі

Позначки: , ,