Новини

“Європейська Солідарність” йде на місцеві вибори для того, щоб відстояти децентралізацію, – Порошенко

Партія “Європейська Солідарність” іде на місцеві вибори, щоб відстояти і захистити одне з основних досягнень попередньої владної команди – реформу децентралізації.

Про це заявив лідер “ЄС”, п’ятий президент України Петро Порошенко, пише “Четверта студія” з посиланням на “Прямий”.

“Слуги” – наші політичні опоненти. Вони – дилетанти, нездатні керувати країною. Вони розвалили управління державою, і несуть таку ж загрозу для місцевого самоврядування”, – сказав він.

“В Україні настане повний колапс, якщо не підстрахуватися професійним місцевим самоврядуванням. Саме таких кандидатів на посади міських голів та голів ОТГ має запропонувати “Європейська Солідарність”. “Європейська солідарність” йде на місцеві вибори для того, щоби захистити одну із ключових реформ нашої команди – децентралізацію, результати якої втілені в нові дороги, новий транспорт, відремонтовані школи та дитячі садки, освітлені вулиці тощо”, – наголосив Порошенко.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Фінансова підтримка на закупівлю товарів для потреб Сил оборони: триває акредитація підприємств та волонтерських організацій

Акредитацію реалізовують в межах Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021 – 2025 роки

2 години тому

Влада свідомо знищує індустріальний потенціал України, – Тимошенко

«Батьківщина» оскаржуватиме у Конституційному суді закон про знищення індустріального потенціалу України

4 години тому

У Львові маршрутки курсуватимуть до 23 години

Під час комісії транспорту депутати вкотре піднімали питання продовження роботи громадського транспорту у вечірні години

5 години тому