Новини

“ЄС” у Верховній Раді готова до співпраці з іншими демократичними силами заради захисту нашої країни від російської агресії, – Михайло Бондар

Відбулася чергова сесія Радехівської міської ради. У її роботі взяв участь Народний депутат України 8 та 9 скликань Михайло Бондар. Він  наголосив, що фракція “Європейська Солідарність” у Верховній раді разом з представниками інших опозиційних сил зібрали необхідні 155 підписів народних депутатів для проведення позачергового засідання Верховної Ради з питань пандемії. 

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОО ЄС.

Михайло Бондар також зазначив, що ситуація на фронті є вкрай напруженою. У протистоянні агресору Україні свою підтримку декларують Європейські країни та Сполучені Штати, тому активізація російських військ поблизу наших кордонів це ймовірно демонстрація сили, але без наступального характеру.

Окрім того, обговорили питання вакцинації а також відсутності забезпечення пакетами медичних послуг, які заклади охорони здоров’я можуть обирати для контрактування з Національною службою здоров’я України.

“Наша фракція постійно направляє запити і звернення до Кабінету Міністрів з вимогами пришвидшити виплати медичним працівникам, ми будемо продовжувати робити все можливе, щоб вирішити цю проблему- критикувати публічно, звертатися з запитами і зверненнями, а також ініціювати обговорення на позачерговій сесії”, – Михайло Бондар.

Директор ЗОШ№2 м.Радехів, Леся Кутенська звернула увагу на відсутність належної роз’яснювальної роботи щодо вакцинації, зокрема, працівників освіти, що призводить до ситуацій, коли навіть при наявності якісної вакцини, відмовляються вакцинуватися  працівники, у котрих відсутні медичні протипоказання до щеплень.

Депутати погодилися, що працівники окремих сфер, а саме, медичної, освітньої, військової – серед пріоритетних груп, зокрема, через високий ризик обмеження життєдіяльності для суспільства в цілому. На думку Михайла Бондара, вакцинація є вкрай потрібною, можемо бачити це на прикладі країн таких як Ізраїль, які уже вакцинували більшість населення, але не варто нехтувати індивідуальним підходом і враховувати індивідуальні особливості здоров’я кожної людини.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

2 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

2 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

2 години тому

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

2 години тому