Новини

Єгипет починає відкривати готелі

Влада Єгипту вирішала послабити карантинні обмеження, запроваджені через коронавірус, частково дозволивши роботу готелів для внутрішніх туристів.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на УНІАН,  готелі можуть відновити роботу за умови, що працюватимуть не більш ніж для 25% відпочивальників, яких можуть прийняти. Також готелі повинні будуть вжити ряд протиепідемічних заходів для захисту своїх клієнтів: має бути клініка із лікарем та дезінфікуюче обладнання, відпочивальникам регулярно мірятимуть температуру, а працівників зобов’яжуть проходити експрес-тест.

Також діятиме заборона на проведення масових заходів на курортах. Таке рішення прийнято з огляду на спричинені пандемією коронавірусу економічні збитки для туристичної галузі. Так, втрати держави за місяць становлять близько 1 мільярда доларів.

Обмеження щодо прийому не більш як 25% відпочивальників діятиме до кінця травня. З червня ж закладам дозволять працювати не більш ніж для 50% туристів.

Як повідомлялося, з сьогоднішнього дня низка країн пом’якшує запроваджений з метою запобігання поширенню коронавірусу карантин.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

В Одесі пам’ятник Пушкіну одягнули у вишиванку (ФОТО)

Зараз перший одеський пам’ятник залишається недоступним: його захистили від можливих наслідків російських обстрілів

4 хв. тому

У Львові тимчасово зупинився рух тролейбусів

Приватна компанія пошкодила кабелі Львівелектротрансу: тролейбуси №24 та №31 тимчасово не курсують

51 хв. тому

Міноборони планує додати функцію електронних направлень на ВЛК через Резерв+

Дмитро Лазуткін сьогодні повідомив, що висновки військово-лікарської комісії для військовозобов'язаних громадян України дійсні п'ять років

5 години тому

На Львівщині змінився військовий комендант

Раніше був Тарас Грень

6 години тому