Новини

Які знаки зодіаку розбагатіють у 2018 році

Як ніколи упевнено та комфортно почуватимуться Раки, Скорпіони, Риби, Стрільці, Діви і Козероги. Ці знаки забудуть, що таке невдачі й безгрошів’я, їхні заробітки зростатимуть.

“Успіх буде на вашому боці, якщо чітко знатимете, чого хочете. Закладайте фундаменти і купуйте житло. Це час гніздування. Багатьом світить придбання нерухомості та нових авто. Не упустіть можливості розбагатіти”, – розповіла астролог Олена    Максимова,   передає Gazeta.ua.

За словами астролога, складніше підуть справи у повітряних і вогняних знаків, адже вони звикли жити яскраво й масштабно.  Той, хто наступного року зважиться на переїзд за кордон чи нове місце роботи, буде змушений починати усе з нуля. У 2018 році, додала Максимова, очікується 5 затемнень, під час яких не варто нічого планувати. “31 січня, 15 лютого, 13 липня, 27 липня, 11 серпня не варто планувати придбання нерухомості, одруження, оформлення спадку чи підписання договорів. У силу вступає Сатурн. 2018 рік сприятиме будівництву і ландшафтному дизайну”, – прогнозує астролог.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

9 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

9 години тому