Новини

Які бувають матраци

Тому важливо мати комфортні умови для нічного відпочинку. Значною мірою якість сну залежить від властивостей ліжка чи дивана. Не менше значення має матрац. Тому цю публікацію ми присвятили саме цим спальнім аксесуарам.

Різновиди матраців

Виробники пропонують широкий вибір цих аксесуарів у будь-якому місті України. Щоб підібрати дані товари для нічного відпочинку на сервісі OLX з урахуванням регіону, наприклад, матраци Львів пропонує у великому асортименті. Вам залишиться вибрати один із запропонованих варіантів. Можна купити моделі з пружинами і без цих пружних елементів. Пропонуються вироби з різними властивостями верхньої та нижньої поверхні.

Дані спальні аксесуари можна розділити на різновиди по типу матеріалу, яким вони заповнюються. У більшій частині моделей цих ліжкових аксесуарів застосовуються такі види наповнювача:

  • латекс;
  • пінополіуретан;
  • кокосова койра;
  • меморіформ;
  • меморілатекс;
  • піна еластична;
  • сизаль.

Кожен із перелічених вище наповнювачів має певні властивості. Наприклад, койра кокоса має гіпоалергенні та бактерицидні властивості і відрізняється значною міцністю. Таким моделям притаманна суттєва жорсткість, що дуже корисно для здоров’я. Виробники випускають звичайні та ортопедичні варіації. Конструкція останніх створена таким чином, що максимально позитивно впливає на хребет та інші частини тіла людини.

Як вибрати оптимальну модель матрацу?

Спочатку потрібно визначитися із габаритами цього виробу. Розміри аксесуарів для спальні повинні відповідати габаритам вашого ліжка. На ринку нашої країни та на сервісі OLX, зокрема, можна знайти матраци кількох розмірів. Також необхідно враховувати особливості наповнювача обраної моделі. Двосторонні вироби більш функціональні, але коштують дорожче. Краще купувати продукцію від перевірених часом виробників, тому що вони гарантують належну якість.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Взуватись зручно й стильно відтепер не потребує зусиль

INTERTOP пропонує широкий асортимент товарів на будь-який смак та гаманець

6 години тому

Садовий будує сміттєпереробний завод як приманку для російських ракет

депутатський корпус має негайно ухвалити рішення про недовіру Садовому та відсторонити його від посади через…

7 години тому

У Львові провели Форум національних товариств (ФОТО)

свято культури та єдності

8 години тому

Тимчасово проживав у Львові: поліція розшукує чоловіка, який підозрюється у вчиненні злочинів

Підозрюється у незаконному переправленні осіб через кордон

8 години тому