Новини

Як у львівських заторах водії по-європейськи поступалися “швидкій” (ВІДЕО)

У Львові водії повели себе благородно і по-європейськи пропустили крізь затори спеціальний транспорт.

Як пише «Четверта студія»  з посиланням на РБК-Україна, у Львові автомобілі пропустили машину швидкої допомоги і поліції під час заторів. Справа в тому, що в центрі міста сталося ДТП без потерпілих, але в цей момент до патрульним підбіг схвильований чоловік і сказав, що його сестрі дуже погано і він боїться, що не встигне в лікарню скрізь затори.

Поліцейські відразу ж вирішили супроводити авто з хворою жінкою, якій напередодні зробили операцію. Екіпаж поліції включив сирену і проблискові маячки і незважаючи на затори допомогли швидко доставити містянку в лікарню.

Відео з інцидентом, який стався 7 листопада, опублікували в соцмережі Facebook.

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області,  на вулиці Свенціцького, екіпаж патрульної поліції оформляв ДТП без потерпілих. При оформленні адмінматеріалів, до них підбіг схвильований громадяни і повідомив, що в салоні автомобіля знаходиться його сестра, якій напередодні провели операцію, а на даний момент вона дуже погано себе почуває. Він везе її в лікарню, але через ранішні затори боїться не встигнути.

Поліцейські без зволікань прийняли рішення негайно супроводити авто з хворою жінкою до Лікарні швидкої медичної допомоги на вулиці Миколайчука.

Екіпаж увімкнув звукову сирену та проблискові маячки і оминаючи затори здійснили супровід автомобіля з важкохворою до медичного закладу.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

24 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

24 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

24 години тому