Новини

Як у львівському аеропорту бомбу шукали (ФОТО)

Анонімне повідомлення про замінування Міжнародного аеропорту «Львів», яке надійшло до поліції 13 квітня, не підтвердилося. Тепер правоохоронці шукають «мінера», який понесе відповідальність за неправдиве повідомлення.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, 13 квітня, близько 19.00, до поліції надійшло повідомлення про те, що через дві години станеться вибух у міжнародному аеропорту «Львів».

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінолог, слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські та працівники інших служб. Правоохоронці обстежили приміщення аеропорту та прилеглу територію – вибухонебезпечних предметів не виявлено. Було евакуйовано 30 пасажирів та працівників аеропорту.

Поліцейські встановлюють особу аноніма, який надав неправдиве повідомлення, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото: НПУ

За повідомленням департаменту цивільного захисту Львівської ОДА, 13 квітня, близько 18:30 год., на електронну адресу аеропорту ім. Данила Галицького (м. Львів, вул. Любінська, 138), надійшло письмове повідомлення про замінування. Вимог, виконання яких могло би відвернути вибух, не висувалось. Підрозділами сил ЦЗ області і міста Львова було проведено обстеження будівлі та прилеглої території. Під час обстеження з будівлі аеропорту було виведено 80 осіб обслуговуючого персоналу.  О 20.00 год. обстеження було завершено. Вибухового пристрою не виявлено. Затримок рейсів на приліт та на виліт не було.

Як повідомлялося, анонім повідомив, що в аеропорту “Львів” за дві години станеться вибух.

Фото, відео: Ігор Зінкевич/”Варта-1″

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

На кордоні з Польщею вилучили 61 ноутбук (ФОТО)

Маки на 2,5 мільйона у «спальні» водіїв

3 години тому

На Львівщині через кордон перевозили контрабанду лісу (ФОТО)

Організували контрабанду лісоматеріалів на майже пів мільйона гривень – повідомлено про підозру двом підприємцям

4 години тому

Двох львів’ян оштрафували за секс вдень під балконом будинку

Чоловіка та жінку оштрафували за дрібне хуліганство

4 години тому