Як на Львівщині роботу приладів на газорозподільному пункті контролюють цеглою (ФОТО)

Новини 10 Грудня, 2020 2 023

Фото: Світлана Сушицька/ФБ

У Дрогобицькому районі газорозподільний пункт в селі Тинів знаходиться в катастрофічному стані, ремонтні роботи тут не проводились роками, ніхто не контролює роботу вимірювальних приладів.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється у дописі на сторінці спільноти «Дрогобич і дрогобичани» у ФБ.

«Це не фільм жахів – це ГРП село Тинів Дрогобицького району яке належить ПАТ «Львівгаз» чи напевно майно без господаря. Ціна газу для населення з 01.12.2020 р. У Львівській області 8,80787 за 1 метр кубічний, крім цього вартість за доставку газу постачальником якого є ПАТ Львівгаз у Львівській області 1,188 за метр куб.

Виникає питання: за яку доставку ми платимо, коли газорозподільний пункт знаходиться в катастрофічному стані, жодні ремонтні роботи тут не проводились роками, ніхто не контролює роботу вимірювальних приладів, і як бачите на фото – нові технології контролю приладів, щоб не вибило колодки при подачі газу регулюють прикріплені дві цегли… Це просто немає слів, позорище газовій компанії…», – зазначається у дописі Світлани Сушицької, яка оприлюднила світлини з місця події.

 

Це не фільм жахів – це ГРП С. Тинів Дрогобицького району яке належить ПАТ Львівгаз’ чи напевно майно без господаря. Ціна…

Опубликовано Світланой Сушицькой Вторник, 8 декабря 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: , , ,