Новини

Як на Львівщині працює хірургічне відділення в лікарні, де днями може не бути води (ФОТО)

Журналістка медіахолдингу “1+1”, перебуваючи на відпочинку в смт Східниця на Львівщині, занедужала і потрапила в хірургічне відділення Бориславської міської лікарні з гострим апендицитом.

Жінка вирішила поділитися в яких умовах працюють лікарі і персонал лікарні, а також про умови для пацієнтів, зокрема у хірургічному відділенні лікарні, де днями може бути відсутнє водопостачання.

Журналістка (вона і станом на сьогодні продовжує перебувати в лікарні)  вдячна лікарям і персоналу за фаховість і відданість своїй справі, однак хоче привернути увагу чиновників і відповідальних осіб до проблеми, яка стосується здоров‘я людей, які потрапляють до міської лікарні Борислава.

«Я, журналістка медіахолдингу “1+1”, перебуваючи на відпочинку в Східниці  занедужала і 5 липня ц.р. потрапила в хірургічне відділення Бориславської міської лікарні з гострим апендицитом.  Я була шокована побаченим.  У відділенні хірургії в ніс вдарив убивчий запах (суміш застояної сечі і ще чогось подібного). Все стало зрозумілим, коли дізналася, що у відділенні днями відсутня вода. Працівники відділення кажуть, що вже якось призвичаїлись: набирають, коли дають воду, в тазики, відра, пляшки, але коли треба робити операцію – то справжня катастрофа! Така ситуація в цій лікарні триває, з їх слів,  роками, коли у хірургічному відділенні днями відсутня вода..

8 липня, 20.00 – третій день відсутня вода….

Фото пацієнтки міської лікарні міста Борислава, станом на 08.07.2019 р.

Але хочу подякувати співробітникам хірургічного відділення, які, не зважаючи ні на що,продовжують чесно і самовідданого ну рятувати життя людям і звісно, моєму лікарю-рятівнику – Тидаш Івану Григоровичу», – йдеться у зверненні журналістки з Києва.

Як раніше повідомлялося у ЗМІ, «в лікарні Борислава лікарі там добрі, але погані умови. Ще й вода не завжди є. З Нового року воду в 34-тисячному Бориславі вмикають по 3 год. на день. Проблеми почалися через підвищення тарифів на електроенергію. Є ще одна проблема. Водопровід прокладали у 1950-х. Весь гнилий. Втрачається 70 відсотків води через прориви. Треба міняти труби. Частину магістралі зробили. Залишилося 49 кілометрів».

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Будинок вчених повернули громаді Львова

Прокурори через суд

6 години тому

Критична ситуація може бути не на фронті, а в тилу

Наприкінці травня це стане найважчою точкою в історії незалежної України

7 години тому

В Україні 15 тисяч військових не хочуть воювати

Отримали дисциплінарне покарання

7 години тому

Російські пропагандисти поширюють фейк про затримання Залужного

Фейк є частиною російської стратегії зі штучного створення конфлікту між армією та політичним керівництвом України

7 години тому