Я знаю, де ти живеш: нардеп від Зеленського пригрозив львівському журналісту

Новини 28 Серпня, 2020 21 226

Скриншот відео "Великий Львів"

Народний депутат України від партії “Слуга народу” Юрій Камельчук намагався спровокувати редактора газети “Ратуша” Микулу Савельєва на бійку під час ефіру у студії НТА “Великий Львів” і після ефіру заявив журналісту: “Знай, я знаю, де ти живеш!”.

Як пише “Четверта студія”, про ситуацію, яка сталася на ефірі НТА “Великий Львів” 27 серпня,  повідомив на своїй сторінці у ФБ журналіст, редактор газети “Ратуша” Микола Савельєв.

У свою чергу, народний депутат від партії “Слуга народу” Юрій Камельчук, на своїй сторінці у ФБ написав, що це журналіст “відзначився особистими нападками на мене”.

“На ефірі НТА “Великий Львів” народний депутат від партії зелених слуг Юрій Камельчук повів себе щодо мене не по – джентльменськи. Внаслідок серії коротких реплік я зрозумів, що наше дрібне непорозуміння ми маємо вирішити після ефіру.

Як людина слова, я підійшов до пана Камельчука і в досить довільній формі, застосовуючи ідіоматичні вирази, запропонував йому розставити всі крапки над “1” (Богу дякувати депутатську недоторканість зняли). Дико сміливий на ефірі чоловік, чомусь не забажав цього робити. Ба, більше він усіляко намагався спровокувати мене на те, аби я почав бити його прямо в студії. Моє аристократичне виховання не дозволяло цього робити в присутності камер і кількох працюючих на зйомку мобільних телефонів. Щоб активізувати бажання спілкуватися у цього руденького нардепа, який моментально став не таким балакучим, я запропонував йому перенести наш діалог за межі студії. Ще хвилю назад говіркий гість студії, моментально впав в депресію, і втратив бажання до подальшого діалогу, провокуючи мене цим на агресію. Для того, щоб нагадати Камельчуку його місце на цій Земля, я зауважив, що він дуже нагадує мені зелену мандавошку, поца і сцикуна – гнома. Пан Камельчук не заперечував цих моїх оціночних суджень, вимагав, щоб я їх повторив (я це із задоволенням зробив), і згодом з радістю прийняв спроби телевізійників завершити цей конфлікт миром. Врешті він підтвердив підозри про свій сцикунізм, пєтушізм і мудачізм, коли кинув мені в спину: “Знай, я знаю, де ти живеш!”

Та на жаль, цього дня сцикун Юрій Камельчук так і не отримав те, що давно залужив… А те, що він цього заслуговує вважаю і я, і пани Кайда та Кошулинський, і пані Фаріон, яка була в студії

Цього вечора я не зробив те, що мав зробити вже давно. Сам себе питаю: чому? Адже там навіть “бабони” давати немає кому? Вірите, мене постійно не покидало відчуття, що він, Камельчук, боявся побоїв, але прагнув отримати по ланітах і сусалах. Це, вочевидь, був би його єдиний шанс потрапити знову до Верховної Ради від “зелених”, яких він вже два роки захищає на розмаїтих ефірах. А так він лише потрапив в розряд небитих сцикунів і мудаків. Своїм маленьким зростом, поведінкою і сцикунізмом він мені до болю когось нагадав…А вам?”, – написав на своїй сторінці у ФБ редактор газети “Ратуша” Микола Савельєв.

“Під час і після ефіру на каналі НТА головний редактор газети «Ратуша» Микола Савельєв відзначився особистими нападками на мене. Це його постійна тактика – опускатися на рівень особистих образ, приниження та висловлювання погроз.

Заділо журналіста і моє запитання про те, наскільки збільшив зарплату він своїм працівникам за рік часу. На що він відповів «0».

Особливо потужно свою ненависть Микола вирішив висловити по закінченню програми, коли при ведучих та колективу програми «Говорить Великий Львів», почав ображати мене особисто жорсткими словами, погрожувати фізичною розправою, не пояснюючи причини. Хоча причина очевидна, це був крик його душі, яка прагнула справедливості. Проте якої саме, Микола поки не визначив. Він просто підходив впритул, кричав, обзивав та погрожував.

А через кілька хвилин все прояснилося. Поруч стояло двоє людей і знімали це на телефон. Микола Савельєв намагався мене спровокувати на бійку.

По закінченню, я попросив тих людей з камерою показати і передати мені відео. Вони відмовилися. Зрозуміло чому – бо там Микола постає в негативному світлі, де світлі цінності, які він транслює в ефірі, перетворюються на слова вуличного бандита, чиєю єдиною зброєю є погрози, провокації та хамство.

Мені шкода, що такі люди формують інформаційний простір Львова. Я не буду подавати до суду чи в ДБР на дану людину, бо маю більш пріоритетніші задачі.

Треба проконтролювати вчасне надходження зарплати шахтарям, і, якщо буде необхідність, повибивати це у мінфіну. Треба проконтролювати надходження коштів по соцеконому, щоб відремонтувалися садочки, закуплено було обладнання для лікарень і з‘явилося світло на сільських дорогах. Треба проконтролювати будівництво станції знезалізнення води, щоб з крана в Червонограді текла прозора а не червона рідина.

Треба готувати законопроекти по збалансуванню української енергетики, системам накопичення, водневій енергетиці та дата-центрам, щоб привабити 3-5-10 млрд доларів інвестицій в Україну.

А якби я піддавався кожній провокації, то не знайшов би час для справжніх цінностей: сім‘ї, любові та допомоги ближнім. Дякую, що ви мені про це нагадали, Микола”,- написав на своїй сторінці у ФБ нардеп Юрій Камельчук.

 

Нардеп від "Слуги народу намагався вигнати журналіста зі студії прямого ефіру!

Нардеп від «Слуги народу» Юрій Камельчук поскандалив з Миколою Савельєвим, головним редактором газети "Ратуша". Навіть кликав його вирішити суперечку за межами ефіру! Чому? Дивіться у відео! ТОП-10 ГУЧНИХ ЗАЯВ https://bit.ly/3dbijfP#Камельчук #Савельєв #конфлікт Офіційні сторінки:Facebook: https://bit.ly/2VE70HdYoutube: https://bit.ly/380R0mRTelegram: https://bit.ly/31eyFRRInstagram: https://bit.ly/2Vhuktj

Опубліковано Говорить Великий ЛЬВІВ Четвер, 27 серпня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , ,