Новини

“Я не зможу без цієї людини”: у Львові побралися військовий і волонтерка

У Львові військовослужбовець побрався із волонтеркою. Антоній Радомський, позивний якого “Вишиванка”, воює з перших днів повномасштабного вторгнення. Перед тим — був добровольцем у 2014-15 роках. А його кохана, заступниця гендиректора театру Заньковецької Надія Радомська — волонтерка.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Суспільне.

“Я не зможу без цієї людини”: у Львові побралися військовий і волонтерка

Антоній у 2014 році пішов добровольцем. Воював на Луганщині. А у лютому 2022 року, як тільки почалося повномасштабне вторгнення, знову пішов до Збройних сил України. Антоній і Надія знайомі десять років. Проте останні сім — майже не бачились, лише спілкувались телефоном. Спочатку кажуть, це були робочі, ділові стосунки. А влітку зустрілися у волонтерському центрі при театрі Заньковецької, де працює Надія.

“Переганяли машини, заїхали у волонтерський центр за гуманітаркою, а там Надійка. В театрі Заньковецької”, — каже наречений Антоній.

“Я зрозуміла, що війна дає випробування. Коли почали вже ближче переписуватися лякало те, що пишеш, а потім два дні немає жодної інформації. Це найбільша тривога. Це лякало, тривожило і розумілося, що я не зможу без цієї людини далі. Тому, коли отримала пропозицію, це було однозначно “так”, — каже наречена Надія.

“Написав СМС: “вийдеш?” — “Вийду.” Новою поштою обручку надіслав. Вона мені фоточку назад скинула, що отримала. І все. Прийду — одружимося. І так сталося, що вдалося приїхати на свята, тож подвійна радість: і батьків побачив, і дітей побачив, і одружився.”, — розповідає наречений Антоній.

Розписались молодята сьогодні, 11 січня. Із гостей — лише свідки. На розпис Надія вбралася у вишиту сукню, а Антоній у військову форму.

“На мені також вишиванка. Це не просто вишиванка. Це вишиванка, яку мені вишила Надійка”, — каже наречений Антоній.

“Я не зможу без цієї людини”: у Львові побралися військовий і волонтерка

Молодята кажуть, гучно святкувати весілля будуть після перемоги. За кілька днів Антоній повертається на передову.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

У Львові депутати дали дозвіл на відновлення музею Шухевича

Це територія меморіального музею генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича, який був знищений внаслідок удару безпілотника рф

4 хв. тому

У Львові модельєрка Оксана Караванська провела лекцію

Для дружин та дітей захисників організували лекцію модельєрки Оксани Караванської

2 години тому

У Львові для військових виділили мільйон гривень

Сесія затвердила Програму підтримки Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на 2024…

2 години тому

У Львові чемпіони і призери Дефлімпійських ігор отримають премії

Відтепер грошові винагороди одержать також чемпіони і призери Дефлімпійських ігор

3 години тому

Завтра Львів попрощається із захисником Олексієм Дудиком

Після завершення навчання проходив строкову військову службу у Навчальному центрі імені Василя Вишиваного Національної гвардії…

3 години тому