Новини

WhatsApp запропонував своїм користувачам перенести дані у Telegram: як це зробити

Мессенджер Telegram додав нову функцію, за допомогою якої користувачі зможуть переносити повідомлення, фотографії, відеозаписи та документи з інших додатків для спілкування – WhatsApp, Line і KakaoTalk.

Опція працює як з особистими чатами, так і з групами. З 28 січня вона доступна для додатків Telegram на iOS і Android, про це повідомляється в офіційному блозі компанії.

Щоб перенести чат з WhatsApp в додаток Telegram на iOS, досить відкрити сторінку з інформацією про контакт або групі, натиснути “Експорт чату” і вибрати Telegram в меню “Поділитися”. Відео, як це зробити, пише Четверта студія.

На пристроях Android всередині чату WhatsApp необхідно натиснути ⋮> більше> Експорт чату, а потім вибрати Telegram в меню “Поділитися”.

На iOS в WhatsApp можна експортувати дані і прямо зі списку чатів. Досить змахнути чат вліво і вибрати ‘…’> Експорт чату. Відео, як це зробити.

Пам’ять і перенесення даних

У Telegram запевнили, що перенесене листування майже не займе додаткової пам’яті на телефоні.

“На відміну від старих додатків для обміну повідомленнями, Telegram дозволяє не зберігати повідомлення і фотографії з листування на пристрої. При цьому ви в будь-який момент можете переглянути всі повідомлення, фотографії, відеозаписи та документи”, – повідомляється на сайті компанії.

Очистити пам’ять і обмежити обсяг займаного місця на диску можна в Налаштуваннях: Дані та пам’ять> Використання пам’яті.

Видалення повідомлень і чатів

Також в Telegram додали, що користувачі можуть не тільки експортувати історію повідомлень, а й видаляти повідомлення в будь-який момент для всіх учасників листування, не залишаючи слідів.

Користувачі можуть видаляти без сліду секретні чати, створені ними групи, а також очищати записи в історії дзвінків з обох сторін.

“Сервери Telegram не зберігають інформації про віддалені чати і записи в історії дзвінків, тому ці дані зникнуть назавжди”, – відзначили в компанії.

Також в Telegram заявили, що в січні до месенджера приєдналися понад 100 млн нових користувачів.

Нагадаємо, американська некомерційна організація Coalition for a Safer Web подала до суду позов на корпорацію Apple з вимогою видалити месенджер Telegram з магазину додатків App Store.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик
Tags: WhatsApp

Recent Posts

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

16 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

16 години тому