Новини

The Washington Post написав про український борщ

Увагу до цього привернула телеведуча “Голосу Америки” Мирослава Гонгадзе у Facebook.

“Борщ офіційно вийшов на американський ринок. “Вашингтон Пост” вчить американців, як його варити, і розповідає про корисні властивості борщу:)”, – написала вона.

У The Washington Post авторка статті про українську страву Еллі Крігер назвала її “розкішною їжею”.

“Іноді я купую продукти з конкретним рецептом, але частіше я виходжу на ринок і нехай інгредієнти говорять зі мною. Нещодавня поїздка туди завантажила мої сумки купою чудових свіжих овочів: моркви, буряка, кореня селери та цибулі, поряд з гарною твердою головкою капусти. Я багато розмірковувала дорогою додому, уявляючи всі різноманітні страви, які я могла би створити з цих продуктів. Але коли на думку прийшов борщ, то питання було вирішено. Жодна страва не може подати ці інгредієнти більш синергічно, перетворюючи овочі в домашню, але розкішну їжу…”, – написала оглядач WP.

“Цей рецепт борщу – те, що я зробила… Він включає в себе шматочки м’якої яловичини, які треба варити з овочами в бульйоні упродовж приблизно години, поки все не стане м’яким”, – додала Крігер.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик
Tags: США

Recent Posts

У Львові водії маршруток курять у салоні

Скарга на Гарячу лінію міста Львова

2 години тому

На Львівщині чоловіки платили 9 тисяч доларів за виїзд до Польщі

За 9 тис доларів обіцяв переправлення до Польщі – на Львівщині затримано організатора

4 години тому

СБУ створила унікальну методику роботи з безпілотними технологіями на фронті

СБУ створила унікальну методику роботи з безпілотними технологіями на фронті

6 години тому