Новини

Вулицями Львова вночі розгулював голий чоловік

Патрульні розшукали чоловіка, який протягом ночі ймовірно здійснив крадіжку в готелі та викрав автомобіль

Сьогодні, близько 3-ї години ночі, патрульні 3 батальйону отримали виклик, про крадіжку на вулиці Князя Святослава. Заявник повідомив, що відвідувач готелю викрав на рецепції банківський термінал та електронний дзвінок і втік у невідомому напрямку.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу Патрульної поліції Львівщини.

Прибувши на місце події, поліцейські спільно з персоналом готелю оглянули камери та дізнались, що всі особисті речі в тому числі й документи, чоловік залишив у своєму номері. Патрульні встановили його дані, ним виявився 36-річний тернополянин. Інспектори передали його опис усім екіпажам міста і викликали слідчо-оперативну групу.

В цей момент, екіпаж ТОРу отримав завдання про незаконне заволодіння транспортним засобом Dacia Logan на площі Святого Юра. Заявник повідомив, що допоки він був відсутній, невідомий чоловік в джинсах і готельних тапочках, підійшов до його автомобіля зі сторони пасажира, вихопив у дівчини телефон і коли вона вийшла з транспортного засобу, розбив його та сів у автомобіль і поїхав.

Прямуючи на місце події, в радіоефір від одного з екіпажів надійшла додаткова інформація, що автомобіль виявили покинутим на перехресті вулиць Київської та Генерала Чупринки, а зловмисник ймовірно пішов пішки в напрямку вулиці Сахарова.

Проїжджаючи вулицею Засядька патрульні роти ТОР, помітили оголеного чоловіка, який йшов тротуаром. Громадянин був схожий на розшукуваного за крадіжку в готелі. Поліцейські зупинили його, він не зміг пояснити де його одяг, плутався у поясненнях та не розумів де перебуває. Патрульні затримали чоловіка.

Інформація таки підтвердилась, цей чоловік і є тим 36-річним тернополянином, який ймовірно здійснив крадіжку в готелі, після чого, викрав автомобіль Dacia Logan та розбив телефон пасажирки.

Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність за декількома статтями, а саме: за ч.1 ст.185 (Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) ККУ та за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ.

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

У Львові стартував фестиваль “Віртуози”

28 травня з Дніпра у Львів приїздить відомий диригент Айдар Торибаєв, для якого приїзд на…

22 хв. тому

Що робити, якщо посвідчення УБД втрачене чи пошкоджене

Якщо ви загубили посвідчення УБД, воно втрачене чи пошкоджене внаслідок бойових дій — знайте: документ…

24 хв. тому

У Львові 48-річний чоловік продавав наркотики

У ході санкціонованих обшуків в автомобілі та за місцем проживання затриманого правоохоронці виявили нарковмісні таблетки

35 хв. тому