Новини

Влада Зеленського повинна піти, – Геращенко

Нинішня влада не змогла належним чином і вчасно захистити лікарів і населення від коронавірусу. При цьому вона ще й заважала це робити фонду Петра Порошенка і опозиції.

Про це з трибуни Верховної Ради наголосила співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко, пише Четверта студія.

«На жаль, ми бачимо тривожну статистику – щодня кількість хворих на Covid збільшується. І це говорить про кілька проблем. Перше, влада програла боротьбу з пандемією. Друге, влада так і не змогла захистити українських медиків. Трете, влада не змогла забезпечити достатню кількість тестів.

Де десять мільйонів тестів, які президент Зеленський обіцяв ще три місяці тому зустріти в аеропортах України? Їх немає. Де необхідна кількість лабораторій, для того, аби українці, які мають підозру на Covid не чекали тестів кілька днів? А зараз іноді до 10 днів потрібно чекати необхідний аналіз», – зауважила народний депутат.

Ірина Геращенко зауважила, що її виступ – це депутатський запит від «Європейської Солідарності» до правоохоронних органів щодо обіцяних президентом масок, тестів і захисних костюмів.

«Вважайте цей виступ «Європейської Солідарності» депутатським зверненням, що правоохоронні силові структури, які сьогодні кошмарять опозицію, кошмарять бізнес, кошмарять кого завгодно, тільки не крадіїв і корупціонерів – мають розібратися де ж ці тести, де маски, де захисні костюми?

І в цей час коли наша політична команда і Петро Порошенко передають в усі регіони України захисні костюми для лікарів і тести – влада, яка програла цю битву ще й забороняє лікарям брати допомогу від Петра Порошенка і від опозиції», – підкреслила вона.

Також Ірина Геращенко зауважила, що нинішня влада сама не допомагає належним чином лікарів, і заважає це робити Фонду Петра Порошенко і опозиції.

«Пару тижнів тому до нас звернулися лікарі з Волновахи, і коли наша команда привезла їм захисні костюми вони зі сльозами на очах зізналися, що «місцевий князьок» заборонив їх брати. А в Хмельницькому, глава області, який разом з президентом порушувати карантин, пили каву без масок, так само збирав з лікарів листи, що це не партія «Європейська Солідарність» привезла допомогу, а фонд Порошенка, але не особисто Порошенко. До якого маразму ви доходите?», – наголосила політик звертаючись до влади.

«Це просто дріб’язкова, нікчемна влада, яка на може захистити країну ні від чого, навіть від пандемії. Тому вона має піти», – резюмуючи, наголосила Ірина Геращенко у своєму виступі.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

2 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

2 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

3 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

6 години тому