Новини

Влада Польщі наступного тижня продовжить щонайменше до середини квітня заборону на в’їзд іноземцям 

За неофіційною інформацією, влада Польщі наступного тижня продовжить щонайменше до середини квітня заборону на в’їзд іноземцям.
Як пише “Четверта студія” з посиланням на Польське Радіо, польський уряд продовжив заборону в’їзду до Польщі для іноземців. За інформацією радіо RMF FM, обмеження будуть чинними щонайменше до середини квітня.

У п’ятницю минув тиждень від оголошення у Польщі стану епідемічної загрози та введення обмежувальних заходів, що є частиною боротьби з поширенням коронавірусу. Спочатку заборона мала діяти протягом 10 днів – до найближчої середи – з можливістю продовження.

За інформацією радіо RMF FM, рішення про продовження заборони вже прийняли. Офіційно польський уряд повідомить про це наступного тижня.

Продовження заборони має обмежити поїздки до Польщі у період Великодніх свят. Якщо поляки захочуть повернутися на свята, то вони повинні будуть пройти 14-денний карантин. Повернення безпосередньо перед Великоднем означатиме заборону виходу з дому.

Нагадаємо, нині на польсько-українському кордоні працюють тільки три автомобільні пункти пропуску: «Дорогуськ-Ягодин», «Гребенне-Рава-Руська» та «Корчова-Краківець».

У зв’язку з обмежувальними заходами через епідемію коронавірусу, до Польщі наразі можуть в’їхати громадяни Республіки Польща, а також іноземці, котрі є подружжям або дітьми громадян Польщі або залишаються під постійною опікою громадян Польщі, іноземці з картою поляка, голови дипломатичних місій та члени дипломатично-консульського персоналу, іноземці, котрі мають посвідки на постійне або тимчасове проживання на території Польщі, іноземці, які мають право на роботу на території Республіки Польща та іноземці, котрі є водіями транспорту, що перевозить товар.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

На Львівщині хотіли вкрасти 35 мільйонів гривень

Незаконний тендер щодо ремонту будівлі гуртожитку вартістю понад 35 млн грн – прокурори Стрийщини запобігли…

23 хв. тому

На Львівщині судитимуть організовану групу

Незаконно відчужили землю, запроектовану під дорогу

12 години тому

На Львівщині лише 3,3% громад мають програми підтримки волонтерських організацій

Волонтери почали шукати нові шляхи, що дадуть змогу акумулювати допомогу для Збройних Сил України, і…

14 години тому

Які пільги можуть отримати ветерани при працевлаштуванні

Захисники й захисниці, які повертаються в цивільне життя та влаштовуються на роботу, мають перелік пільг,…

14 години тому