Новини

Військовим прокурором Львівської області призначили Віталія Вдовитченка

У військовій прокуратурі Західного регіону України 8 серпня відбулося представлення колективу військової прокуратури регіону нового керівника – Віталія Вдовитченка.

Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

«Радий, що ми сьогодні призначили генерала Віталія Вдовиченка, бо я можу бути впевненим у цій людині. Незважаючи на ранги чи посади, він дотримується справедливості та закону. Багато недругів України хотіли би на території Львівщини дискредитувати нашу державу, але закон зажди домінуватиме на нашій землі. Ті чотири роки війни, що пройшов новий прокурор – це основа, яка дасть можливість неупереджено дивитись на ситуацію. Спільними зусиллями ми продемонструємо єдність та спільність позицій», – наголосив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

«Для мене велика честь посісти цю посаду. Переконаний, що у взаємодії із органами державної влади та правоохоронними органами, нам вдасться виконати усі завдання, що ставить керівництво держави і будемо достойно нести звання військової прокуратури західного регіону», – зазначив новопризначений прокурор.

Окрім того, також представили заступника військового прокурора регіону, яким став Сергій Коцюба та новопризначеного військового прокурора Львівського гарнізону Віталій Горпинич.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

На Закарпатті роми стали проти мобілізації

Стрілянина біля ТЦК

3 години тому

У Львові 65% пасажирів користуються ЛеоКарт

65% пасажирів міського громадського транспорту оплачують/реєструють свої поїздки картками ЛеоКарт – загальними, студентськими, учнівськими та…

8 години тому

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

16 години тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

17 години тому

Комунальне підприємство “Зелене місто” очолив Олександр Єгоров

Найголовніші проекти підприємства “Зелене місто” — будівництво механіко-біологічного комплексу з переробки ТПВ та рекультивація Грибовицького…

17 години тому