Відомий львівський журналіст розкритикував Садового через запуск електронного квитка

Новини 14 Січня, 2022 10 172

Відомий львівський журналіст Роман Онишкевич розкритикував Садового через запуск електронного квитка.

Як пише Четверта студія, про це Онишкевич написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

“ЧЕРГОВЕ ПОЗОРИСЬКО НЕЗДАЛОГО МЕРА. Процес переходу на електронний квиток у Львові розпочався ще 2014-го.

То ж якими ж убогими каліцтвами мають бути очільники Ратуші, щоби через 8 років суцільного балабольства у час Х створити такий бардак. Забудьте про е-квиток з 13 січня. Міські срулі до цього часу навіть не встигли зробити пільгові картки для пенсіонерів, котрі подавали документи ще влітку! А нинішні відмазки мерії про свідому поступовість запровадження е-квитка нагадують образи імпотента на скрипляче ліжко.

Поки «столиця ІТ» вісім років запроваджує е-квиток, він уже діє у Харкові та Києві, Дніпрі та Вінниці, Франківську та Тернополі і ще в десятках українських міст, чиї мери не трусять писками на форумах айтішників. Дорогі друзі з ІТ-індустрії, більшість з вас, наскільки мені відомо голосували за Садового. Він часом не наробив встиду не лише місту, а й вам, геніям технологій, чиє місто із рокі в рік засирається в елементарних проблемах, які, приміром, у Мукачевому вирішили ще 2017 року.

Згрубша розумієш, що кожен день відтягування впровадження е-квитка – це ще один день чорного обігу готівки. Але скільки можна жерти і не нажертися!”, – пише Роман Онишкевич.

Коментарі

Позначки: , , ,