Ветерани війни навчатимуть військової справи мешканців Львівщини

Новини 11 Лютого, 2022 84

Ветерани війни навчатимуть військової справи мешканців Львівщини

На Львівщині відбулись збори “Легіону Свободи” – об’єднання ветеранів московсько-української війни.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівську обласну організацію ВО «Свобода».

Учасники об’єднання узгодили шляхи комунікації з цивільним населенням для надання необхідних знань та навичок при виникненні надзвичайних ситуацій.

«Сьогодні кожен українець відчуває, що влада приділяє недостатньо уваги підготовці цивільного населення до надзвичайної ситуації чи війни. Тому наше ветеранське середовище вирішило організовувати навчання з військової та медичної підготовки для мешканців Львівщини», – розповідає Микола Зінько, ветеран батальйону СІЧ, голова Львівської обласної організації ВО “Свобода”.

«Наше головне завдання, як учасників бойових дій на сході України, які перебувають у резерві – ділитися досвідом з населенням та передавати навички виживання, набуті нами у бойових умовах»,- додає учасник об’єднання “Легіону Свободи”.

Наразі ветерани планують заходи для громади Львівщини у форматі вишколів та тренінгів. Їх проводитимуть як безпосередньо у Львові, так і в інших населених пунктах в межах Львівської області та включатимуть:

⁃ вивчення основ техніки поводження зі зброєю;

⁃ базові заняття з тактики;

⁃ основи військової медицини.

Згодом вишколені та підготовлені люди зможуть стати на захист своєї землі та власних домівок.

Ветеранське об’єднання “Легіон Свободи” запрошує всіх охочих долучатися до таких навчань, адже знання, якими володітимуть наші громадяни – це ще один впевнений крок до нашої спільної перемоги над ворогом.

Залишити заявку на навчання можна за посиланням.

Коментарі

Позначки: