Новини

Вчителі, з якими фотографувався Зеленський, брали участь у російських мітингах у 2014 році, – волонтер

Візит президента Володимира Зеленського у “Золоте-4” Луганської області – це абсолютна інформаційна операція в дусі Кремля.

Таку думку в коментарі “Прямому” висловив волонтер Мирослав Гай.

“Президент приїхав у містечко Золоте для проведення інформаційної операції. Про це свідчить той фільм, який нещодавно був показаний по телебаченню – фільм-звіт професійно дуже знятий, якісно дуже гарною апаратурою. Він був показаний буквально вчора. Цей фільм фактично звітує про успіх президента, і показує, як він героїчно спілкувався з добровольцями. Хоча, якщо чесно, подивитися ті шматки, які в кіно не ввійшли, де президент розмовляє дуже в хамській манері… Я вважаю, що взагалі така манера спілкування недоречна для верховного головнокомандуючого і для президента країни в цілому. Але тим не менш, була проведена інформаційна операція, в якій взяв участь президент Зеленський”, – сказав Гай.

Він зауважив, що вже є фотографії вчителів, з якими знімався Володимир Зеленський і розмовляв, і що двоє, як мінімум, з тих вчителів брали участь в російському мітингу в 2014 році.

“І я от зараз дивлюся державний реєстр, Золотівська ЗОШ І-ІІ ступеня №7 Попаснянської районної ради Луганської області… Тобто саме ця школа, про яку він звітував, вона згідно державного реєстру закрита. Тобто з ким зустрічався Володимир Зеленський саме в Золотому-4? Очевидно, що це була зустріч підготовлена. Вони знімали кіно про цю поїздку. Відповідно це і було метою поїздки. Вони фактично провели інформаційну операцію, щоб продемонструвати, що нібито українці Донбасу бажають відведення військ, а президент просто виконує їхню волю, тому що він хоче миру і він гарант миру. Це абсолютна інформаційна операція в дусі Кремля. Про це свідчить і відповідна підтримка Марії Захарової. Вони підтримали президента Зеленського в Росії. Сказали, що добровольці чинять погано, що знаходяться в містечку Золотому і не дають розвести війська, а президент Зеленський молодець – це похвала від Кремля”, – додав Гай.

Коментарі

Олег Довганик