Новини

Вбивство Ноздровської: Поліція допитувала її нареченого, але той відмовився свідчити

Про це повідомляє “Громадське” з посиланням на батька Віталія Сергеєва.

За словами батька, 1 січня він із сином та дружиною приїхали до села Демидівка Вишгородського району до батьків Ірини.

«Близько 15-ї Віталія забрали працівники поліції до райвідділку Вишгородської поліції», – сказав він.

Віктор Сергеєв наголосив, що у вечір зникнення Ірини, 29 грудня, Віталій був вдома, з батьками. Востаннє з Іриною говорила мама телефоном, близько 18-ї вечора. Тоді Ірина сказала, що їде у автобусі та їй не зручно говорити. Близько 20-ї Віталію зателефонував батько Ірини і сказав, що вона не виходить на зв’язок.

Приблизно о 21-й Віталій разом із батьком вирушили з Києва до села Демидів Вишгородського району шукати її та продовжували пошуки до 5-ї ранку.

Прес-секретар поліції Київської області Микола Жукович у коментарі Громадському повідомив, що Віталія Сергеєва могли затримати у цій справі для проведення слідчих дій.

«Наразі працюють і слідчі, і оперативники. Ми намагаємося розкрити злочин. Я допускаю, що його могли затримати для проведення слідчих дій», – сказав Жукович.

Тим часом, за словами самого Віталія, його допитували як свідка, а не як підозрюваного, однак свідчення він надати відмовився, посилаючись на статтю 63 Конституції, яка дозволяє не свідчити проти себе. До цього його питали про стосунки з Іриною.

«З Іриною ми познайомились на роботі. Я фахівець цивільного захисту, а вона в юридичний відділ прийшла до нас працювати. Зустрічалися ми з листопада 2016-го до червня 2017-го. У неї була така робота, яка займали весь її час. І ми так між собою вирішили, що немає сенсу. Не можна ми бути разом. Але я ніколи не втрачав надії, щоб повернути все. Уже все до того йшло якщо чесно… Але так от воно тепер все. Я так її любив…», – сказав він, додавши, що востаннє бачив Ірину в серпні 2017-го біля метро.

«Я її востаннє бачив у серпні місяці біля Майдану Незалежності. Вона була дуже зосереджена на своїх судових справах, в неї їх дві було, як вона їх називала основними. Плюс вона дуже піклувалися своєю сім’єю», – зазначив Віталій Сергеєв.

На питання, чи має він здогадки про те, хто міг вчинити вбивство, чоловік відповів, що не має жодних припущень.

«Чесно, ось на це питання я не відповім. Я не думаю фігуранти справи про ДТП стали б себе так видавати… не знаю чесно», – сказав він.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

4 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

4 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

4 години тому

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

4 години тому