Новини

Василь Куйбіда відсвяткував 60-річний ювілей

Свій 60-річний ювілей відсвяткував український політик, громадський діяч, науковець Василь Куйбіда. З нагоди святкування сьогодні, 9 травня, у Львівській обласній філармонії відбувся Ювілейний творчий вечір Василя Куйбіди.

В урочистостях взяв участь і голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, пише прес-служба ЛОДА.

«Ми всі знаємо Василя Куйбіду таким як він є і завжди був: чесним, сміливим, харизматичним. Але особливо я би хотів підкреслити його справжність. Це справжній українець, від діда-прадіда носій українських традицій та цінностей. Бути справжнім може дозволити собі не кожен, тож це велика чеснота. З допомогою таких людей ми витворимо сильну та квітучу державу», – зазначив під час привітання Олег Синютка.

Окрім того, за вагомий особистий внесок у розбудову української держави, розвиток сучасної української літератури, активну громадянську позицію та з нагоди 60-річчя Василю Куйбіді оголосили Подяку голови облдержадміністрації.


«Я дуже радий бути сьогодні тут і розділити цей творчий вечір із важливими для мене людьми. Щиро вдячний усім за підтримку та співдію», – подякував усім Василь Куйбіда.

В межах вечора лунали вірші ювіляра, а також лунали пісні у виконанні Ореста Цимбали, Вікторії Гембари, Заслуженої академічної капели України «ТРЕМБІТА» тощо.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

10 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

11 години тому