Новини

Вартість участі у миттєвих лотереях

Якщо ви не любите довго чекати розіграшів і хочете дізнатися результати своєї гри якомога швидше, вам ідеально підійде миттєва лотерея. В ній ви побачите: чи змогли перемогти, відразу відкривши гру – буквально за кілька хвилин. Випускаються миттєві лотереї від УНЛ виключно у цифровому форматі. Це дозволило розробникам поекспериментувати з дизайном ігор, створювати цікаві тематики, яскраву графіку, звуковий супровід тощо.

Основна перевага ігор, представлених на https://unl.ua/uk/blitz_inst, полягає у тому, що миттєва лотерея пропонує вам виграти до 2 млн грн, зробивши мінімальну ставку від 1 грн! У той час, як участь у числових лотереях коштуватиме 20-30 грн за один ігровий бланк.

Розгляньмо більш детально: як формується розмір ставки у миттєвих лотереях і чи можна випробувати свої сили у подібних іграх на безкоштовній основі?

Від чого залежить ставка у миттєвих лотереях

Обираючи альтернативу класичним числовим лотереям, багато хто придивляється до миттєвих ігор. Які також у широкому різноманітті представлені на сайті УНЛ. І перш за все приваблюють вони гравців саме мінімальною вартістю ставки. Зазначається, що для участі у грі потрібно внести від 1 грн (в деяких іграх – від 5 грн).

І так, дійсно – для участі цього цілком достатньо. Однак, коли мова йде про мінімальну ставку, не забуваємо, що існують також максимальні її показники. Тобто ви самі можете регулювати, яку суму вносити для участі у грі. Так, наприклад у грі «Магічні перемоги» ви можете зробити ставку як 1 грн, так і 400 грн – це є максимальним показником. Для цього достатньо натискати плюс або мінус, коригувальну суму в налаштуваннях гри.

Відразу після вибору ставки розпочинається гра. І тут варто зазначити також, що чим більшу ставку ви зробите, тим більшу суму зможете отримати у випадку перемоги.

Що стосується мінімального розміру ставки, то в миттєвих лотереях він зазвичай залежить від того, якою є головна грошова винагорода. Часто в іграх з призовим фондом, наприклад у 2 000 000 грн розміри мінімальної ставки починаються від 5 грн. А максимальна доходить аж до 2000 грн.

Чи можна грати в миттєві лотереї безплатно: особливості та переваги демоверсій

Усі ігри, представлені на сайті Української національної лотереї, мають таку позначку, як демоверсія. Часто гравці ігнорують її з однієї простої причини – граючи у демоверсію, ви не зможете вивести виграш. Тобто отримуєте віртуальні гроші.

Тож для чого існує подібний формат? Насправді можливість безплатно зіграти у миттєві лотереї має відразу кілька переваг:

  1. Ідеальне рішення для знайомства з грою. Якщо ви вперше відкриваєте для себе формат миттєвих лотерей, краще розпочати саме з демоверсії. Так ви зможете ретельніше дізнатися правила, подивитися, чи подобається вам графіка та механіка гри.
  2. Випробування різних стратегій. Попри те, що виграш у миттєві лотереї абсолютно випадковий, ви можете випробовувати різні тактики гри, обираючи ту, яка на ваш погляд є найбільш вдалою. І керувати стратегіями краще в демоверсії. Так ви зможете експериментувати з грою, не витрачаючи власні кошти, покращити свої навички та помітно підвищити шанси на перемогу під час гри на реальні гроші.
  3. Уникнення фінансових ризиків. Часто новачків, які ще не до кінця розібралися і знайомляться з форматом гри, миттєва лотерея може затягнути. Оскільки хочеться відкривати все нові і нові грані процесу. Однак без відповідного досвіду і тактики щаститиме не завжди. А отже, ви ризикуєте втратити велику суму.
  4. Знайомство одразу з різними іграми. Демоверсії – ідеальний варіант, якщо вам сподобалось 5 чи 10 різних миттєвих лотерей. А ви хочете вибрати 1-2.

Тобто безплатна версія існує для того, аби ви грали більш розслаблено та в задоволення, тренували свої навички, відточували їх, випробовували різні ігри, шукаючи ту миттєву лотерею, яка вам найбільше сподобається.

Як обрати, в яку миттєву лотерею грати

Через великий вибір миттєвих лотерей, представлених сьогодні на сайті УНЛ, гравці можуть годинами проводити час виключно за вибором того чи іншого варіанту. Це може помітно зіпсувати настрій. Оскільки хочеться реалізувати бажання пограти в гру якомога швидше. Тож як визначити, яка миттєва лотерея буде вам цікавою та захоплюючою:

  1. Максимальна грошова винагорода. Подивіться, яку суму ви можете виграти під час гри у миттєві лотереї. Подекуди це невеликі грошові винагороди до 50 000 грн. Однак також на сайті УНЛ представлені формати гри, в яких головний приз складає 2 млн грн чи більше.
  2. Графіка та тематика. Ще один важливий критерій. Ви можете обирати миттєві лотереї на різні теми: дикий Захід, гладіатори, футбольна тематика, підводне чи космічне оформлення тощо. Від теми буде залежати стилістика та графіка гри.
  3. Мінімальні та максимальні ставки. Завчасно передивіться, якими є мінімальні та максимальні показники ставки для кожного гравця. Це дозволить розуміти ліміти на гру.

До речі, на сайті Української національної лотереї обирати ігри ще зручніше, якщо розділити їх на окремі категорії. Ви можете відфільтрувати миттєві лотереї, обравши, наприклад ігри на інтуїцію або ті, які входять у найкращі 10 серед усіх гравців.

І перш ніж грати на власні гроші, можна випробувати кілька вибраних вами ігор, відкривши їхню демоверсію. Так ви зможете повністю переконатися у тому, що графіка, механіка та усі ключові правила вам зрозумілі та цікаві. Протестуйте гру кілька разів і потім робіть реальну ставку та беріть участь у розіграші головних грошових винагород.

Коментарі

Олег Довганик