В Україні за 2020 рік кількість ресторанів, кафе і барів скоротилася на 3850 закладів.
Про це йдеться у звіті аналітичного центру “Ресторани України“, пише Четверта студія.
На початок 2020 року в країні працювало 18 636 закладів громадського харчування. На початку 2021 року їх залишилося 14 786.
Через скорочення кількості ресторанів, барів і кафе обсяг ресторанного ринку України скоротився на 30% або на 6 млрд грн до 14,1 млрд грн.
Основні причини закриття закладів – кілька локдаунів, карантинні обмеження ресторанного бізнесу та відсутність іноземних туристів, стверджують автори дослідження.
Ні депутати Львівської міської ради, ні чиновники Садового не піднімали це питання
Не існує вищої цінності, ніж захист Батьківщини та свого народу